Betting - besegra oddsen | Högre Inkomst Nu
Jun 23

Betting – besegra oddsen

Inlagt i: spel på internetAtt satsa pengar på olika utfall i någon sorts evenemang går väldigt långt bak i tiden. Vi satsar pengar på om lag A besegrar lag B eller inte, på vilken häst som är snabbast och i vilken rond en boxare får till en knockout. Lär dig mer om hur odds fungerar och hur du besegrar dem i denna korta artikel.

Om spel med odds är helt obekant för dig så kan det till en början verka väldigt komplicerat. Efter du lärt dig hur grunderna fungerar så kommer du förstå hur lätt det egentligen är att förstå logiken bakom odds. Det mest grundläggande typ av odds återfinns i t ex fotbollsmatcher. Den tredje Juli i år så spelar Djurgården mot Kalmar FF med följande odds:

  • Vinst Djurgården: 1.61
  • Oavgjort: 4.30
  • Vinst Kalmar FF: 7.10

Detta betyder att om du satsar en hundralapp på Djurgårdens vinst så kommer du att vinna 1.61 gånger 100, dvs 161 kronor. Tror du Kalmar och det går igenom så vinner du istället 710 kronor. Av dessa oddsen kan vi utläsa att Djurgården är en klar favorit – enkelt.

I andra sporter och evenemang kan oddsen se väldigt annorlunda ut. I handboll ser vi ofta att ett oavgjort resultat har väldigt höga odds eftersom det är mycket ovanligare inom just den sporten. Om du satsar på en boxningsmatch kommer oddsen ofta vara mycket högre även om det finns en klar favorit eftersom till skillnad från fotboll eller hockey så kan ett tur-slag förändra hela matchen.

Utöver att satsa på vem som vinner så går det satsa på nästan vad som helst. För att få högre odds så kan du satsa på exakt resultat av en match. I det historiska VM där Tyskland besegrade Brasilien med väldigt otippade 7-1 så var oddsen 500 mot 1. En Engelsman lyckades tippa in just detta, och efter att ha satsat 5 pund så fick han oväntat ta emot hela 2500 pund, nästan 30,000 kronor.

Vi svenskar satsar mest på fotboll och trav. Det finns flera svenskar som livnär sig helt på betting och mer än en svensk har kammat hem miljonbelopp flera gånger på sina väl kalkylerade system inom trav. Det finns flera olika sätt att satsa på inom trav, så som att en viss häst kommer att vara bland de tre första i mål eller med mer utmaning så kan du försöka förutspå alla tre hästar som kommer först i mål. Trav anses av många vara den form av betting som har minst risk – förutsatt att man gör efterforskningar först.

Spela kan du ofta göra i större mataffärer eller tobaksaffärer men det finns flera sidor på nätet som specialiserar sig på just betting. Så lägg din insats, stor som liten, och hoppas på att oddsen är till din fördel.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>