Bli en duktig bettare | Högre Inkomst Nu
Dec 2

Bli en duktig bettare

Inlagt i: OkategoriseradesedlarPrecis som med allt annat ger övning färdighet. Ingen blir en framgångsrik storspelare på en dag. Det krävs planering och arbete bakom en duktig spelare och hur man når framgång är ingen hemlighet.

Det absolut viktigaste när man bettar är att ha ett sunt förnuft, en näsa för siffror och kontroll. Samtliga av dessa tre punkter kan alla lära sig, vilket gör att fler och fler människor har fått upp ögonen för spelet. Betting är inget nytt fenomen, men det har skett ett uppsving de senaste åren med större möjligheter att betta på nästan alla typer av sporter, event och andra händelser. I och med internet hittar man lättare information som kan vara till hjälp. Sportnyheter, resultat och tabeller är alla till stor nytta för beslutstagandet när man spelar sportspel och bettar.

 

Viktigt att hitta sitt eget sätt

”Learning by doing” är ett ordspråk som passar bra till mycket men när det gäller betting är det bättre att ta det försiktigt i början. Ett bra sätt att lära sig är att studera hur andra spelar, framför allt spelare som man vet är skickliga. Även om inte alla vill dela med sig av sina kunskaper, och hellre håller sina strategier hemliga, finns det många böcker och annan information om hur man kan tänka och vad man ska undvika.

Det två populäraste bettingstrategierna är Kellys strategi och Flat bet, och på många sätt är de motsatser. Kellys strategi går enkelt sagt ut på att man räknar ut hur mycket man ska satsa genom att ställa spelbolagets odds mot sitt eget uppskattade odds. Med Flat bet bettar du hela tiden samma summa, oavsett hur oddsen ser ut. Efter en tid brukar man hitta sitt eget spelsätt och skapa sin egen strategi. I många fall är det lika viktigt att följa sin intuition som det är att följa strategier.

 

4 universella tips för alla bettare och spelare

1. Lägg vidskepligheterna åt sidan. För att bli en duktig bettare behöver man vara realistisk och inte tänka i banor som att en viss tröja ger tur eller att betting på en viss dag mer sannolikt leder till vinst.

2. Tänk långsiktigt. Ingen blir framgångsrik på en dag och man måste låta processen ta tid. Till slut kommer man att lära sig jargongen.

3. Tänk rimligt och ekonomiskt. Riktigt duktiga spelare för alltid bokföring för att vara säkra på sina utgifter och inkomster. Det är inte dumt att redan i gröngölingsstadiet göra det till en vana att anteckna ned vinster och försluter med datum och annan information som man finner viktig och betydelsefull.

4. Lär dig vad ord som odds, spelvärde och bookmakers betyder. Det är alltid bäst att lära sig reglerna innan man börjar spela och det är alltid bättre att fråga om det är något man inte förstår.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>