Vad är binära optioner? | Högre Inkomst Nu
Sep 7

Vad är binära optioner?

Inlagt i: ekonomi, tjäna pengaroptionDenna blogg handlar om att tjäna och placera pengar. Då är det nästan ett måste att man går igenom binära optioner. Det är kanske inte alla som vet vad det är för något och därför så tänkte jag förklara det lite närmare.

Binära optioner fungerar som så att du satsar pengar på om en tillgång ska gå upp eller ner i pris under en viss tid. Om du har rätt så vinner du pengar (ofta runt 80 %) och om du har fel så förlorar du. Det är ganska enkelt förklarat hur binära optioner fungerar.

Olika mäklare

Det första och viktigaste steget man tar när man ska börja med binära optioner är att välja mäklare. Det är en bransch som fortfarande är ganska ny och därför så finns det en hel del oseriösa aktörer. Privata Affärer skrev en hel artikel om oseriösa aktörer på nätet som sysslar med binära optioner. Man ska inte låta det avskräcka en men man ska vara försiktig när man väljer mäklare. Det bästa är att läsa recensioner och se vad andra tycker om de olika mäklarna. Här kan man hitta en lista på seriösa binära optioner mäklare. Man ska vara försiktig med nya mäklare som inte har så lång historik. Det är då bättre att välja äldre mäklare som varit med ett tag.

Underliggande tillgång

Nästa viktiga sak är vilka underliggande tillgångar mäklaren har som man är kund hos. Här nedan så kan du se de vanligaste tillgångarna.

  • Aktier
  • Index
  • Råvaror
  • Räntor
  • Valutor

Det är som sagt bara de vanligaste tillgångarna och en del mäklare har betydligt fler tillgångar. När du väl har valt en tillgång så är det dags att välja om du tror att den ska gå upp eller ner i pris.

Tidsperiod

En annan viktig aspekt när du handlar med binära optioner är tidsperioden. Man kan ha en så kort period som 30 sekunder och sedan upp till ett helt år. Du väljer själv och det är ganska kul eftersom man kan läsa på och hitta system för att tjäna pengar på en viss tidsperiod och helt enkelt bli expert på det. Var försiktig att inte ta för kort tidsperiod eftersom då slumpen spelar in väldigt mycket.

Skatt på binära optioner

Binära optioner fungerar ganska mycket som aktier och därför så får man även räkna med skatt på vinsten. Det är 30 % kapitalskatt i Sverige än så länge men det kan vara lite invecklat att räkna ut exakt vad som är vinsten. Därför har Skatteverket dedikerat en hel sida för just binära optioner där du kan läsa på mer ingående om vad som gäller.

Slutord

Är binära optioner då något för dig? Det är helt upp till var och en att avgöra men om man är osäker så kan det vara smart att börja med ett demokonto. De flesta mäklarna erbjuder ett demokonto där du kan handla med låtsaspengar och lära dig hur allt fungerar. Därefter kan du avgöra om du vill prova på riktigt eller hellre håller dig till andra finansiella produkter.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>