Höstens hetaste mobiler & surfplattor för onlinespel | Högre Inkomst Nu
Aug 17

Höstens hetaste mobiler & surfplattor för onlinespel

Inlagt i: Okategoriseradeipad-1514847_960_720Den som trodde att vågen av online spelande skulle skölja över och tyna bort kan allt känna sig snopen. Fler och fler spel kommer ut på marknaden och de största mobil- och surfplattetillverkarna fokuserar mer och mer på att skapa produkter som kan ge den bästa spelupplevelsen. Men vilka är de just nu hetaste och bästa enheterna att spela online spel på och vad ska man tänka på när man väljer produkt?

Företag som är verksamma online har i dag anpassat sig för att kunna erbjuda sina tjänster på samtliga enheter, portabla som stationära. Bettingföretag som bet365, där du bland annat kan ta del av de senaste sportnyheterna och odds, har anpassat sin tjänst så att man kan ta del av den både i mobilen, surfplattan och datorn.

När man spelar online spel finns det ett par funktioner som man värderar högt hos sin portabla enhet. Bland annat ska bildskärmen och upplösningen vara så bra som möjligt, batteritiden ska vara lång och ljudet ska vara i toppklass. Det är även viktigt att prestandan för Wifi och 4G ska vara god.

 

Vilken smartphone ska man välja?

Kriget mellan de tre största mobiltillverkarna kommer nog aldrig ta slut. Men det handlar inte bara om tillverkare, utan om vilket operativsystem man ska välja: iOS, Android eller Windows?  Nedan listas tre telefoner med respektive operativsystem som har blivit framröstade till bäst i sin klass.

Microsoft Lumia 650 XL – för Windowsälskaren
Windows är ännu inte ett jättevanligt operativsystem i mobilvärlden. Men, Lumia är som att ha en mini-dator i fickan och bildskärmen är väldigt bra. Det finns flera smarta funktioner i telefonen och den är övergripande, även om designen är något tråkig.

Apples Iphone 6s – iOS och mångsidig
Iphone 6s har en tunn och nätt design. Systemet är optimerat för all typ av användning och nytt för modellen är att den har 3D-touch och kan känna av hur hårt du trycker. 4G-prestandan är förbättrad. Det ryktas om att Apple snart ska lansera en ny modell, iPhone 7.

Samsung Galaxy S7 – testvinnare flera gånger
Föredrar du Android ska du välja Samsungs Galaxy S7. Den har blivit utsedd till bäst i flera tester på grund av sin prestandaökning från tidigare modeller, bättre skärm och nya förbättrade batteritid.

 

Vilken surfplatta ska man välja?

Intresset för surfplattan har dalat mer och mer. Samtliga plattor, oavsett tillverkare, är i dag så pass bra att det inte finns mycket att jämföra mellan. Ny är istället den kombinerade PC-plattan, dator och platta i ett. Men, än har den inte kommit i kapp och ledande på marknaden är fortfarande Apples iPad (2 Air och Pro), Samsung Galaxy Tab och Sony Xperia Tablet.

Samtliga surfplattor har hög skärmupplösning, ljudupptagningen kan variera något men de fungerar både för vardag och arbete – och är väldigt trevliga att använda både för att spela på applikationer och online. En fördel med Sony-plattan är dock att den är vattentålig – perfekt för den som vill spela på stranden eller på en flytmadrass i poolen.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>