Utbildning på hemmaplan | Högre Inkomst Nu
Maj 20

Utbildning på hemmaplan

Inlagt i: utbildningarRubid Datautbildningar
Jag skulle kunna tänka mig att det finns många i vårt avlånga land som – liksom jag -  känner att de inte riktigt har de kunskaper som många gånger krävs när det kommer till Excel eller andra vanligt förekommande program.

Det är dessutom inte direkt gratis att skaffa sig grundläggande kunskaper i Excel, Acess eller SQL. I min jakt på grundkurser i Excel stötte jag på mängder av företag som erbjöd dessa tjänster. Kruxet var bara att 2 dagars utbildning på en ort långt ifrån mina hemtrakter kunde kosta upp emot 10.000 kr + moms. Lite väl dyrt – om du frågar mig.

Rubid Datautbildningar är ett företag som erbjuder dessa tjänster till helt andra priser. Dessutom hålls kurserna där ni själva vill ha dem! Och som om detta inte vore nog så behöver ni inte heller ha datorutrustning, eftersom de även håller med allt sådant.

Vad sägs om en 2 dagars Excelutbildning på hemmaplan för 3480 kr exkl. moms?

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>