Hur ser just ditt drömföretag ut? | Högre Inkomst Nu
Maj 18

Hur ser just ditt drömföretag ut?
Du har kanske som många andra närt en dröm att en dag starta ett företag, leva ett fritt liv och tjäna stora pengar. Eller kanske är din drivkraft och ditt mål något helt annat. Göra en insats för miljön eller hjälpa andra människor till ett bättre liv?

Oavsett hur din dröm ser ut så är det tyvärr så att det i slutändan är ekonomin som styr. Då återstår bara en liten fråga: Hur gör man för att lyckas?

Det första du måste göra är naturligtvis att på något sätt finansiera ditt projekt. Det kan behövas banklån, finansiärer eller egna sparade pengar. Jag startade för några år sedan ett företag som i liten skala säljer ryggbänkar/ryggsträckare. Alltså en vippbräda där man med hjälp av sin egen kroppstyngd hänger uppochner och sträcker ut ryggen och därmed minskar smärtan. Väldigt bra för dom som lider av diskbråck, ischias och andra ryggproblem. Och dom är många!

Jag investerade endast c:a 10.000 kr i det första skedet och har sedan vuxit långsamt. För mig är det den ultimata vägen att gå, vilket inte innebär att det passar just för dig. Du har kanske helt andra visioner och behöver mycket kapital för att komma igång och måste därför gå en annan väg.

Det finns inga rätt eller fel på din resa mot drömföretaget, men du bör ha en produkt eller affärsidé som du verkligen tror på och brinner för. Sedan kommer vi till den kanske viktigaste delen – marknadsföring. Oavsett hur bra din produkt och idé är, så kommer du inte att lyckas utan en seriös och väl genomtänkt marknadsföringskampanj. Och då behöver du hjälp!

Personligen startade jag en webbutik och betalade sedan en liten slant för att få hjälp med riktade e-postutskick till företag. Det fungerade över förväntan och är något jag verkligen rekommenderar. Så tveka inte – om din företagsdröm ska bli verklighet måste du ta hjälp för att nå ut till dina kunder!

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>