Tips på buffert/sparkonto | Högre Inkomst Nu
Nov 3

Tips på buffert/sparkonto

Inlagt i: banker, lånJag tänkte passa på att tipsa om banksidan Santander, nu inför juletiden kan det vara värt att börja tänka på sitt sparande i och med alla utgifter som ofta brukar förknippas med årstiden så som julklappar och alla måltider som förväntas. Då kan jag rekommendera Santander med deras buffertkonto med hög sparränta.

Om man går in och kollar på olika typer av sidor som jämför sparkonton mellan de olika bankerna så kan man snabbt komma fram till att Santander är en utav de absolut mest lönsamma tack vare deras höga sparräntor tillsammans med deras statliga insättningsgaranti som garanterar ersättning vid en eventuell konkurs.

Förutom sparkonton så specialiserar sig även Santander på lån för privatpersoner så som olika typer utav fordonslån för bland annat bilar, husbilar, skotrar och även motorcyklar.

Så om du planerar att dra igång ett sparande eller kanske förverkliga drömmen på en gång och låna till den nya bilen eller husbilen så kan Santander vara ett bankalternativ.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 2 » Etiketter: , ,

2 Responses to “Tips på buffert/sparkonto”

  1. Bra tips och länksamlingar! Hittade din blogg via Lundaluppen som skriver om aktier.

  2. Hej, vilken bra blogg! Tack för att du delar med dig av dina tips och råd.Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>