Sälja eller behålla Nordic Mines? | Högre Inkomst Nu
Apr 17

Sälja eller behålla Nordic Mines?

Inlagt i: aktierguld fallerFick för ett par månader sedan den briljanta idén att investera i lite gruvaktier. Efter att förkovrat mig en smula och läst en del experters goda råd, föll valet på Nordic Mines.

Sedan dess har Nordic Mines gått kräftgång, ända fram till i måndags då aktien var upp och vände i trakterna av det jag betalade. Jag tänkte sälja av den och försöka få tillbaka de pengar jag lagt ut, men jag blev för girig och beslöt mig för att behålla. Grattis!

Strax efter rasade guldpriset och Nordic Mines följde med. Nu sitter jag här “fullsketen” med aktier som sjunkit i värde med drygt 25% på 2 månader.

Sälja eller behålla? Eller köpa guld, kanske?

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>