Enarmad bandit till salu! | Högre Inkomst Nu
Feb 21

Enarmad bandit till salu!

Inlagt i: spelautomaterNu säljer jag min Bally Can Can

Nu har jag sålt min Bally Can Can

Det var kul så länge det varade, men nu är det dags att sälja min pärla. Jag talar alltså om min ögonsten – en enarmad bandit från mitten av 70-talet vid namn Bally Can Can.

Jag har haft den i min ägo sedan i somras och fixat den så att den nu är i toppskick. Så den som köper den kommer att få en riktig klenod i sin ägo. Denna modell är antagligen den populäraste modellen av alla Ballys enarmade banditer. Dessutom kan man se det som en investering för framtiden eftersom den knappast lär sjunka i värde.

 

NU ÄR DEN SÅLD!!

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>