Enkelt att förhandla bort bankavgifter | Högre Inkomst Nu
Jan 31

Enkelt att förhandla bort bankavgifter

Inlagt i: bankerTrots att man fått ordentlig kritik i Danmark, inför nu Danske Bank även kontoavgifter  för de svenska onlinekunderna. Kunder kopplade till ett bankkontor får höjd avgift.

Nu börjar många bli oroliga för att detta är något som de svenska storbankerna också kommer att införa. Jag tvivlar på det. De drabbade i Danmark är endast de som är kunder via online-kontor och tidigare inte haft någon avgift för konton och tjänstepaket. Dessutom är ALLA avgifter förhandlingsbara!

Jag bytte för ett tag sedan från Handelsbanken till Länsförsäkringar och  klargjorde direkt för min nya bank att jag tänkte lägga allt mitt sparande hos Avanza Bank och bara låna pengar till husköpet hos Länsförsäkringar. Trots det lyckades jag förhandla ner räntan på lånen, skippa alla möjliga aviavgifter, uppläggningsavgifter och dessutom slipper jag betala avgifter för mina olika kontokort.

Så kom ihåg att allt är förhandlingsbart – bara man står på sig!

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>