Det är svårt för arbetsförmedlingen att förmedla arbeten som inte existerar | Högre Inkomst Nu
Jan 5

Det är svårt för arbetsförmedlingen att förmedla arbeten som inte existerar

Inlagt i: arbetslöshetArbetsförmedlingen får kritikSå är tjatet igång igen….

Arbetsförmedlingen får på skallen för att man inte lyckas sätta folk i arbete.  Bland annat får Camilla från Göteborg dra en gråtvals om att hon varit utan jobb i ett och ett halvt år och hon har inga förhoppningar på att arbetsförmedlingen ska hjälpa henne.
- Det känns tröstlöst – och ska jag hitta ett nytt jobb lär det inte bli med hjälp av arbetsförmedlingen, säger hon.

Nej, antagligen inte. Men det kan ju också bero på att det inta finns några lediga jobb som matchar de krav eller den kompetens som stackars Camilla besitter. Dessutom är ju arbetsförmedlingen inte en plats där jobb skapas, på arbetsförmedlingen förmedlar man de arbeten som finns – om det finns några. Det hörs nästan på namnet….

Men så är det alltid i det skitnödiga landet Sverige. Det är alltid någon annans fel. Personligt ansvar är tydligen helt ute för tillfället och om man misslyckas med allt här i livet kan man ju alltid dra till med att man på något sätt blivit kränkt!

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>