Aftonbladet ljuger värre än vilken sverigedemokrat som helst | Högre Inkomst Nu
Nov 16

Aftonbladet ljuger värre än vilken sverigedemokrat som helst

Inlagt i: mediaBror DuktigMina åsikter när det gäller SD-politikerna Kent Ekeroth och Erik Almqvists förehavanden i stockholmsnatten för några år sedan överensstämmer nog med de flesta andras. Ett sånt beteende kan naturligtvis endast förvaras av en idiot. Och Expressen gottar sig naturligtvis när man varje dag släpper ännu en snutt av filmen på de båda “raketforskarnas” framfart.

Nog om detta. Det allvarligaste är dock att de båda ljugit för Expressen, vilket man inte gör ostraffat. Tidningens chefredaktör gick häromdagen ut och slog sig för bröstet när han sa:
- Dom borde ha lärt sig vid det här laget att man inte ljuger för Expressen.
Jojo…
Denna fantastiska kvällsblaska – sanningens budbärare och moralens högborg.

Naturligtvis vill inte Aftonbladets egen Bror Duktig – Jan Helin – vara sämre. Närhelst det vankas lättplockade gratispoäng hakar han naturligtvis på. Denna gång startar han direkt en kampanj med det nyskapande namnet “Det här är mitt land”. Man frågar sig vad nästa självklara kampanj kan komma att döpas till. “Vi som tycker illa om alla som misshandlar söta små kattungar”?

Dessutom slår Aftonbladet idag till med en krigsrubrik som – när man läser artikeln – visar sig vara en ren lögn.
Det gäller sajten Avpixlat, en sida på nätet som utger sig för att presentera den oretuscherade bilden. Om denna sajt har Jimmie Åkesson tydligen sagt följande:
“Jag kommer inte att recensera enskilda hemsidor, men det är ett av många exempel på ett fenomen som jag tycker är viktigt, att det finns någon som lyfter fram nyheter som större medier inte vågar eller vill belysa. Det innebär inte att jag gillar allt som publiceras där, men det gäller i minst lika hög grad andra medier, till exempel kvällstidningar”

När sedan Aftonbladet ska sätta en säljande rubrik till detta blir den naturligtvis:
JIMMIE ÅKESSON HYLLAR HATSAJTEN
Nu var det kanske inte exakt så han uttryckte sig, eller….

Slaskjournalistikens okrönte konung Jan Helin, skriver återigen tidningshistoria.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!

4 Responses to “Aftonbladet ljuger värre än vilken sverigedemokrat som helst”

 1. Inkognito skriver:

  Det är inte demokratiskt försvarsbart att sd:s medlemmer punktbevakas. Själv är jag inte sd. likaväl så är det beteende som sd råkar ut för nazism, kommunism och rasism!! Jag vet hur jobbigt det är när människor med oinskränkt makt går in för att övervaka varje steg man tar. De vill med hela sitt hjärta att ngn man till slut faller offer för trycket och drar en Breivik.

 2. M skriver:

  Ordet “hora” är ett vanligt använt ord i Sverige, speciellt en kväll om man är full och blir arg på en kvinna, har ett hett temperament. Killarna var ju oerfarna och inte fått något ansvarslöst än. Spelat sin roll liksom en framprovocering av Expressen.
  “Babbe” tror jag dom flesta svenskar aldrig hört eller vet vad det betyder. Jag har aldrig hört det. Och det är mycket det dom åker dit på eller har ställt till det för sig.

 3. M skriver:

  Menar “ansvarsfullt”, inte “ansvarslöst”.

 4. Besser skriver:

  Den tiden när journalister kunde skriva vad som helst och ändå bli trodda är förbi. Fler och fler vanliga svenskar upptäcker alternativa nyhetskällor, sociala media och webbsidor är bara några möjligheter.
  Den Stockholmsbaserade “mediaeliten” i på tidningar och TV blir allt mindre trovärdiga för varje dag. Det blir allt mer “kvällstidningsjournalistik” både i vanliga dagstidningar och på TV.
  Man skal inte bli upprörd, det är bara att strunta i vad som skrivs. Leta i stället efter alternativa informationskanaler på bloggar, på webbsidor och på Twitter. Men även här måste man naturligtvis vara kritisk.
  Bäst är att kolla hur man rapporterar de områden man kan själv och då jämföra med sin egen kunskap.
  BesserPings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>