Flytta själv eller hyra in flytthjälp? | Högre Inkomst Nu
Sep 11

Flytta själv eller hyra in flytthjälp?

Inlagt i: bostadLeja bort flytten?Att leja eller inte leja – det är frågan.

Drygt två veckor kvar till flytten och det mesta börjar falla på plats. Har precis varit och pratat med de nuvarande ägarna och fått beskedet att vi får tillgång till garaget redan i morgon.

Perfekt, eftersom min tanke hela tiden har varit att flytta ur vårt nuvarande förråd i förväg om det är möjligt. Sen är det bara resten kvar…

Två stora frågor i samband med vår flytt har varit:
1. Ska vi städa själva eller kontakta en städfirma?
2. Flytta själva eller leja in flytthjälp?

Efter långa diskussioner kom vi fram till att hyra in städhjälp och sköta själva flyttandet själva. Men när jag nyss tittade igenom vårt bohag undrade jag om vi inte skulle gjort tvärtom istället.

Sist jag gick igenom förrådet såg det bara ut att vara några kartonger och idag när jag tittade var det plötsligt närmare tusen olika lådor.

Att hyra in flytthjälp är inte så dyrt som man tror och om man som jag dessutom släpar omkring på ett gammalt diskbråck kan det vara värt vartenda öre. Personligen tycker jag det vore dags för regeringen att utöka RUT- och ROT-avdragen till att omfatta fler tjänster, exempelvis flytthjälp.

Men nu har vi som sagt redan bestämt oss, så flytthjälp får det bli nästa gång vi flyttar. Om det blir någon mer gång, vill säga.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>