Pengar att tjäna på skakiga börser | Högre Inkomst Nu
Jun 8

Pengar att tjäna på skakiga börser
Tjäna pengar på skakig börsVärldens börser fortsätter att åka berg- och dalbana från den ena dagen till den andra. Var det kommer att sluta lär ingen veta, men det känns som att hysterin kommer att pågå ett bra tag till.

Som ett exempel kan jag nämna en indonesisk fond där jag placerat pengar – Fidelity Funds-Indonesian Fund A Inc USD. I förrgår gick den ner 2,5%, i går en uppgång på 5,1% för att idag åter backa med över 2%. Det gäller att hålla i sig så man inte ramlar av karusellen.

Dock finns det naturligtvis stora pengar att tjäna för den som har lite sunt förnuft och bra tajming. Personligen är jag intresserad av att placera en del i Björn Borg om nedgången fortsätter. Vi får väl se…

Sorgebarnet Nokia har jag gjort mig av med och där förlorade jag en skaplig slant, men jag ser ingen ljusning framöver och det känns som att det valet var bra för min framtida nattsömn.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!

5 Responses to “Pengar att tjäna på skakiga börser”

 1. Peter skriver:

  Jösses, vilket intetsägande blogginlägg.

  Ska du tipsa om hur man tjänar pengar på en slagig börs behöver du berätta *hur*. Dessutom borde det framgå att de flesta traders är förlorare i det långa perspektivet – det är få som klarar av att generera en stadig inkomst som motsvarar insatsen i tid.

  • admin skriver:

   Jaha, då är signaturen “Peter” på gång igen. Alltid trevligt med folk som kan och vet allting och viger sitt liv åt att klanka ner på alla som försöker göra nåt.

   För det första är det inget inlägg som är tänkt att beskriva hur man tjänar pengar, utan snarare en betraktelse över läget på världens börser just nu.
   För det andra kan jag inte berätta *hur* man tjänar pengar för tillfället, vilket framgår med önskvärd tydlighet när jag berättar om mina Nokia-aktier.
   För det tredje: Vem är du att anse att vad som “bör framgå” i det jag skriver? På min blogg skriver jag vad jag vill och tänker inte för ett ögonblick bry mig om dina magsura åsikter.

   Ett gott råd: Skaffa en egen blogg, eftersom du verkar sitta inne med facit när det gäller att tjäna pengar.

 2. Peter skriver:

  Vi tar det från början.
  1. Rubriken på bloggen är: Högre Inkomst Nu TJÄNA, SPARA & PLACERA PENGAR – HÖJ DIN INKOMST
  2. Blogginläggets rubrik är: pengar att tjäna på skakiga börser, och syftar på tillvägagångssätt där de flesta FÖRLORAR pengar.
  3. behöver jag säga mer? Om du ska tipsa om hur man kan höja sin inkomst med aktietrading – där de flesta går med FÖRLUST – kan man faktiskt tycka att det borde finnas några konkreta tips på fallgropar att UNDVIKA, så att man inte förlorar pengar som de flesta andra utan istället GÅR MED VINST. Är det inte det bloggen handlar om??

  Snälla, reflektera lite innan du svarar med ett till argt mejl.

  Alla vet ATT MAN KAN tjäna pengar på börsen, på blocket, tradera, spel etc MEN INTE HUR.

  • admin skriver:

   1. Rätt uppfattat, Peter. Rubriken på bloggen är: Högre Inkomst Nu TJÄNA, SPARA & PLACERA PENGAR – HÖJ DIN INKOMST. Detta bevisar enbart att du i alla fall kan läsa innantill.
   2. Så om de flesta förlorar pengar på aktieaffärer, betyder alltså i din värld att man inte kan skriva om att det trots allt (med rätt tajming) går att tjäna pengar på aktier?
   Detta skulle innebära att man aldrig över huvudtaget skulle kunna skriva en rad om tips, casino, trav, poker m.m. eftersom i stort sett alla förlorar på det i långa loppet. Men!!! Drömmen kanske ändå kan få leva? Det finns trots allt en minoritet som gör stora pengar på exempelvis stryktips och trav.
   3. Nej du behöver inte säga mer.

   Efterom allt jag skriver är fel, enligt dig, oavsett om det gäller pokerhänder eller aktieaffärer, är mitt förslag att du startar en egen blogg. Där kan du med egna ord förklara hur allt egentligen ligger till. Alternativet är förstås att du helt enkelt skaffar dig ett liv.

 3. stefan skriver:

  Peter lugn peter lugn, du behöver inte låta din ilska gå ut över andra bara för att du har förlorat alla dina pengar på börsen. you mad bro?

  Angående björn borg titta nog på deras vinst de har haft det svårt och egentligen det ända “enligt mig” som lockar med björn borg är den hög utdelningen men tror inte de kommer hålla i det långa loppet tyvärr. Om jag minns rätt så minskade både omsättningen och resultat första kvartalet 2012

  mvhPings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>