Nu har jag äntligen köpt en enarmad bandit | Högre Inkomst Nu
Jun 26

Nu har jag äntligen köpt en enarmad bandit

Inlagt i: samlandeEnarmad bandit ökar i värdeTill slut dök tillfället upp och då slog jag till direkt!

Jag har alltid varit barnsligt förtjust i gamla enarmade banditer från 60- och 70-talet. De modeller som fanns när jag växte upp och som bestod av glas, belysning och krom. Inte som dagens designlösa Jack Vegas-automater som till största delen består av grå plast.

En bekant till mig ringde häromdagen och ville bli av med sin fantastiska enarmade bandit Bally Can-Can från mitten av 70-talet. Roligt med just den modellen är att den har en jackpot-funktion och är en av de mest eftertraktade modellerna från den tiden. Den är tillverkad för den svenska marknaden och alla glas och kabinett är i perfekt skick.

Eftersom priset var väldigt tilltalande och jag länge gått och sneglat på den slog jag till direkt och nu ska jag bara frakta ner den till jobbet för lite renovering, småjusteringar och puts. Behöver dock kontakta några starka kamrater som kan hjälpa mig eftersom den väger en hel del och är rätt otymplig att frakta.

Tanken är sedan att banditen ska lysa upp vårt nyinköpta hus. Jag är dock rädd för att det krävs en liten förhandling med min kära sambo innan den står på plats i vardagsrummet.

För övrigt ser jag det som en bra investering. Skulle jag en vacker dag tröttna på den tunga pjäsen så hoppas jag kunna sälja den för minst 3 gånger så mycket som jag betalade.

Jag återkommer med före- och efterbilder på renoveringen av den vackra spelautomaten (den på bilden är tagen från ett gammalt reklamblad).

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!

One Response to “Nu har jag äntligen köpt en enarmad bandit”

  1. nonhosonno skriver:

    Coolt :)Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>