Inget pensionssparande i Folksam för mig | Högre Inkomst Nu
Maj 31

Inget pensionssparande i Folksam för mig

Inlagt i: fondsparare, pensionJag har sagt det förr och jag säger det igen:
Inget multinationellt bolag skulle klara en moralisk granskning av den sort som Folksam utsatt Lundin Petroleum för. Flera av de fonder man nu vill få oss att lämna har man tidigare rekommenderat oss kunder att placera våra sparpengar i. Man upphör aldrig att förvånas över hur fort det kan gå att vända på kappan!

Nu gör alltså Folksam allvar av sina hot och säljer alla aktieinnehav i Lundin Petroleum. Om jag har mitt pensionssparande hos Folksam och vill placera mina pengar i Lundins aktie eller möjligen en fond där Lundin Petroleum ingår – vad gör jag då? Jag vill i första hand ha så bra avkastning som möjligt på mitt sparkapital och Lundin Petroleum har det senaste året stigit med 54 procent. Bara att lämna Folksam då?

Man får väl hoppas att Folksam skakar fram något vettigt alternativ för alla sina kunder som vill få ihop till en dräglig tillvaro den dag de går i pension.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>