Fantastiska pokerhänder hos Svenska Spel | Högre Inkomst Nu
Maj 13

Fantastiska pokerhänder hos Svenska Spel

Inlagt i: poker, spelbolagJag fortsätter med en dåres envishet hävda att Svenska Spel har en pokerklient som inte fungerar som den ska. Den ena orealistiska handen avlöser den andra. Följande scenario utspelades för bara en liten stund sedan. Min plats är uppe i det vänstra hörnet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som ni ser har jag en hand som man mycket sällan förlorar med. Kåk med femmor och tior. Grattis! Eller? Vi lägger upp ett till kort och ser vad som händer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så kan det gå, det råkade sitta en spelare som hade en HÖGRE kåk. Vilket sammanträffande. En fin pott som ger några kronor i inkomst till Svenska Spel. Ju större pott desto mer pengar till det statliga bolaget.

 

En stund senare händer följande:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Träffar kåk direkt på floppen! Nu ska jag väl i alla fall vinna. Jag går all-in och ser om någon går med….och det är en som gör det. Stackarn! Släng upp de två sista korten nu så jag kan håva in stålarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppsan! Tänka sig att han satt med par i ess på handen och synade mig när jag gick all-in och dessutom kom det ett till ess. Det enda kort som kunde ge honom den bästa handen. Enligt Svenska Spel är detta fullt rimligt och händer lika ofta i livepoker som på nätet.

Några frågor på det?

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 9 » Etiketter: ,

9 Responses to “Fantastiska pokerhänder hos Svenska Spel”

 1. H skriver:

  Killen som synar med AA är ju helt ute och cyklar och har tur med sin 2 outer. Riktig fisk som bara synar(?) pf och sen synar en all in på den floppen.

  Har spelar en hel del poker både på svenska spel och stars, ub, party mfl och sådana händer som du visar kommer hela tiden. Oavsett var du spelar. Tom live. Det är ren slump och inget fel med klienten. Sen kan det kännas bittert att torska bästa handen som nedan men har du oddsen på din sida plussar du till slut.

 2. Peter skriver:

  I den första handen har du 2% chans att förlora. Om du spelar om samma situation 50 gånger så kommer du alltså i genomsnitt att förlora en gång. I den andra handen har du nästan 9% chans att förlora. Om du spelar om samma situation 11 gånger så kommer du i genomsnitt förlora en gång.

  Det du inte reagerar på är alla gånger de små sannolikheterna inte faller in. Att det känns som det händer oftare online än när du spelar live är för att det faktiskt händer oftare online. Det beror på att du hinner spela 4-5 ggr så många händer per bord under en timme online vs live. Spelar du dessutom mer än ett bord så kommer det givetvis hända ännu oftare, därav känslan att det här måste vara riggat, sånt här händer tio gånger så ofta online som live och ja, det stämmer! Spelar du t. ex två bord så hinner du spela tio ggr så många händer per timme.

  Våra hjärnor registrerar inte lika kraftfullt alla desa gånger det INTE händer, när bästa handen vinner så känns det ju som att allt gick “som det ska” och handen är glömd några minuter senare. Men du kommer fortfarande ihåg händer som de här i kanske flera dagar.

  Känner du dig fortfarande inte övertygad så råder jag dig till att investera i ett tracking-program som Poker trcker eller Holdem manager, de sparar all statistik över dina händer och du kan se i detalj hur mycket “otur” du har i längden.

  Lycka till!

  • admin skriver:

   Problemet är bara att om samma situation dyker upp 50 gånger hos Svenska Spel, så kommer jag antagligen att förlora betydligt fler gånger än 1/50. Tveklöst.

   • Peter skriver:

    Nej det kommer du inte, men det kan kännas så ibland. Du har med all säkerhet inte ett tillräckligt stort statistiskt underlag än. Slumpen är bedräglig, vi är inte skapta för att hantera den utan söker medvetet och undermedvetet efter orsak och verkan. När slumpen går emot en tillräckligt länge så börjar man bli säker på att det måste finnas en anledning, men det gör det inte!

    Rådatan finns där i form av handhistoriken som siten måste tillhandahålla. Spela 100 000 händer så börjar du närma dig något som liknar långa loppet och även då kan du ligga långt under förväntat resultat men det rymmer sig inom standardavvikelsen.

    Hittar du i datan en avvikelse stor nog som inte kan förklaras matematiskt, då kan du bevisa att det är riggat. Än så länge har du bara anekdoter.

    • admin skriver:

     Jag förstår inte varför du tjatar om att jag tror att Svenska Spels poker skulle vara riggat. Det har jag aldrig påstått, Vad jag däremot påstår är att Boss Media (som har utvecklat programmet som SS använder sig av) har en korrupt programvara. Det är en viss skillnad.
     Märk väl att detta handlar om Svenska Spel och inte exempelvis PokerStars eller några andra av de stora seriösa pokersajterna. De begagnar sig av programvaraor som besitter helt andra kvaliteter.

 3. Peter skriver:

  Nu säger du emot dig själv. Situationen ovan som du ska förlora i snitt 1 gång av 50 förlorar du med dina egna ord

  “betydligt fler gånger än 1/50. Tveklöst.”

  Betyder inte det att det skulle vara riggat?

  Som sagt, rådatan finns där, tillgänglig för alla. Den kan du även använda för att bevisa att programvaran är korrupt.

  • admin skriver:

   Att detta scenario inträffar fler gånger än 1/50 betyder INTE att det är riggat. Jag tror inte att Svenska Spel med vett och vilja försöker lura oss spelare på pengar. DÄREMOT tror jag att Boss Medias pokerklient inte fungerar som den ska. Den speglar inte verkligheten. Det finns annat än statistik i pokervärlden, nämligen magkänsla. Jag har spelat livepoker i över 30 år och nätpoker i över 10 år. Efter hundratusentals händer känner man om något inte stämmer. Något som utspelar sig betydligt oftare hos Svenska Spel än på andra ställen är en företeelse man brukar beteckna som att “de goda händerna söker varandra” (se bifogad illustration i mitt inlägg).
   Du skulle ju exempelvis kunna spela ett tag och se om du får pocketess 1/221 eller oftare. Antagligen betydligt oftare. Själv har jag varit med om att få par i kungar på handen 4 givar i rad.
   Jag inser naturligtvis att jag aldrig kommer att kunna bevisa det faktum att programmet är bristfälligt. Vad jag däremot kan göra är att använda mitt bloggutrymme för att visa andra hur det kan se ut på vår statliga pokersajt.

 4. sl skriver:

  Hela idén med svenska spel är att lura spelarna på pengar. En extra skatt.

 5. anonym skriver:

  mycket sant det som ni beskriver, tror blint på att det är origgat på vem som får händerna, men efter mycket segt spel kan man få K-K + K PÅ FLOPP TRE GÅR ALL INN DET VISAR SIG ATT 2-2 FÅR FYRTAL OCH K-K PLUS ANNAN J-J TORSKAR 2 TIMMARS JOBB OCH STACKPings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>