Dublin ska få mig att glömma så banala saker som ekonomi och pensionssparande | Högre Inkomst Nu
Maj 7

Dublin ska få mig att glömma så banala saker som ekonomi och pensionssparande

Inlagt i: resor, semesterLynott ligger begravd i DublinBörserna i Europa faller.
Securitas-akierna dyker.
Mina Nokia-aktier rasar.
Hur det går med mitt spel på Stryktipset ska vi inte ens tala om.

Såna gånger är det tur att det finns gamla vänner och europeiska resmål, som kan få en att fokusera på annat än aktier och pensionspengar.

Jag har tillsammans med fem gamla ungdomskamrater bokat en weekendresa till Irland om några veckor. Ska bland annat besöka Phil Lynotts grav på St Fintan’s kyrkogård i Sutton, nordöstra Dublin. För er som inte vet vem Phil Lynott var, kan jag berätta att han var basist, sångare och låtskrivare i ett av världens bästa rockband genom tiderna – Thin Lizzy. Tyvärr avled Lynott 1986, endast 36 år gammal, av lever- och njursvikt till följd av långvarigt missbruk av alkohol och narkotika.

Ska även göra ett besök på Grafton Street, där står Phil Lynott som bronsstaty i helfigur. Kanske kommer det att finnas tid över för att svepa en och annan pint också…

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 1 » Etiketter: , ,

One Response to “Dublin ska få mig att glömma så banala saker som ekonomi och pensionssparande”

 1. Lundqvist skriver:

  av en slump hittade jag ditt inlägg! :)

  Javisst – Philip Lynott är den mest underskattade rockguden någonsin och otroligt mycket mer begåvad än gemene man någonsin förstått.

  Bono – som annars mest framstår som drygast i världen – lyckades fånga det ganska bra: (fritt översatt från minnet) Om din föreställning om kung av rock innebär en mix av attityd, utseende, förmåga att skriva texter, förmåga att skriva musik, persona, scenframträdande och star quality -ja.. då finns det ingen över Philip Lynott.

  Om inte Lynott hade ådragit sig gulsot första usaturnén 76.. om inte Robbo hade pajat sin hand andra gången.. Då tror i alla fall jag att Thin Lizzy hade vuxit till världens största rockband. Med DEN energin och den låtskrivarform som Lynott var i då… Unstoppable! :)

  Slainte!Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>