Bra läge att tjäna pengar på aktier | Högre Inkomst Nu
Maj 19

Bra läge att tjäna pengar på aktier
Bra läge på börsenGrekerna fortsätter att sjabbla och börserna världen över sjunker.

Den naturliga reaktionen i ett sådant läge är att sälja sina aktier. Så fungerar vi människor faktiskt – när börsen sjunker blir vi oroliga och säljer av vårt innehav och när börsen går upp dras vi med i den allmänna glädjeyran och handlar för glatta livet. Fel? Inte nödvändigtvis, men jag tycker nog att det bästa är att agera tvärtom.

Nu blir aktier och fonder billiga att köpa och om ett tag när allt går upp igen (för det gör det naturligtvis, frågan är bara när) kommer du att sitta där och känna dig tillfreds med att ha handlat kvalitetsaktier till reapriser. För det är ju precis samma sak som att köpa och sälja vilken vara som helst. Ska du tjäna pengar är det bästa förstås att köpa varan när den är som billigast och reas ut och sedan är det bara att sälja den när priserna stegras och efterfrågan är som störst.

Däremot skulle jag nog tänka efter en extra gång innan jag köpte några Facebook-aktier

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 1 »

One Response to “Bra läge att tjäna pengar på aktier”

  1. Angelica skriver:

    Jag skippar också facebook, iallafall i min portfölj…Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>