Fungerar verkligen betalda undersökningar? | Högre Inkomst Nu
Apr 25

Fungerar verkligen betalda undersökningar?

Inlagt i: tjäna pengarTjäna pengar på att svara på frågorVi kan dagligen läsa om hur lätt det är att tjäna pengar på nätet genom att deltaga i “betalda undersökningar”.

Ofta får man höra att om man bara har lite tid över är betalda undersökningar ett alternativ värt att se över. Ett sådant jobb kan du sköta var du än är så länge som du har tillgång till en dator så som på t.ex. ett kafé , en lunchrast på ditt jobb eller skola, under semestern, eller på tåget till skolan du pluggar på eller när du har en ledig stund och inte vill slänga bort den på tv-tittande.

Det enda kravet som finns för att du ska börja tjäna pengar är att du svarar på frågor över nätet. Och din åsikt är precis vad du får betalt för. Du kan tjäna mellan 50 till 600 kronor för varje frågeundersökning du svarar på, och ibland även mer beroende på vilka frågeundersökningar som finns tillgängliga. Och detta endast för att sitta hemma i en skön stol vid datorn och svara på undersökningar.

Personligen tycker jag att det låter lite för bra för att vara sant. Därför vore det kul om ni som har erfarenheter av detta hörde av er hit till Högre Inkomst Nu och berättade.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 2 » Etiketter: ,

2 Responses to “Fungerar verkligen betalda undersökningar?”

 1. H skriver:

  Det fungerar men ersättningen är kanske en tiondel av det du skriver. Räkna med 50-100kr per timme du spenderar.

 2. Rasmus skriver:

  Vill först börja med att tacka för länken :) Alltid kul när en annan bloggare väljer att länka till ens egna sajt.

  När det gäller betalda undersökningar så fungerar detta utan några som helst problem. Men det är allt annat än ett “lätt” jobb och kräver hårt arbete som allt annat. iallafall i början då man måste registrera konto på hundratals olika sidor som erbjuder utskick av undersökningar.

  Problemet är, att många inte är redo att göra detta jobbet. Man reggar sig på 30-40 sidor för att sedan tröttna då det “var mer jobb än man hade tänkt sig”. Det går att tjäna pengar med betalda undersökningar, jag gör det själv varje dag, men då kan man inte vara lat. Man måste vara redo att arbeta !

  Där finns massor av människor som faktiskt har betalda undersökningar som både deltids- eller heltidsjobb och dessa personer ligger antagligen inte på latsidan.

  För övrigt så rekommenderar jag att låta bli de svenska sidorna som erbjuder undersökningar. De betalar otroligt dåligt och tiden man lägger ner är inte värt besväret för ersättningen man får. Det är mycket bättre att hitta utländska sidor som betalar via PayPal då man kan tjäna uppemot $20-30 hos många av dessa per undersökning !Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>