SJ uppgraderar gratisappen Min Resa | Högre Inkomst Nu
Mar 22

SJ uppgraderar gratisappen Min Resa

Inlagt i: apparMin Resa uppgraderasSJs mobilapp Min Resa har blivit en succé och snart har 200 000 resenärer laddat ned den. Nu kommer en utvecklad och förbättrad version.

I september lanserades den första versionen av SJs mobilapp – Min Resa. Den visar information om avgående och ankommande tider för de resor som kunden väljer ut.  Appen har snabbt blivit ett hjälpmedel för hundratusentals SJ-resenärer.

I den nya versionen av Min Resa så kan SJs kunder automatiskt få trafikinformation om sina bokade resor. Min Resa kontrollerar om det kommer några uppdateringar av kundens resor. För att lägga in sina resor i SJs app kan resenären logga in på samma sätt som på SJ.se. Då hämtats automatiskt information om alla resor upp i appen fram till dess att kunden loggar ur sig. Det är även möjligt att hämta upp en resa med hjälp av beställnings- och telefonnummer.

Den nya appversionen av Min Resa ger i realtid resenären full kontroll och relevant information om vad som händer kring tågresan. Informationen innefattar även eventuella trafikstörningar, spårbyte eller förändrad avgångstid.

Min Resa finns för både Android och iOS.

Den uppgraderade mobilappen kan kostnadsfritt laddas ned från och med idag på Apple Appstore och Google Play (som ersätter Android Market).

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>