Bland damklockor och Vasaloppsskrällar | Högre Inkomst Nu
Mar 3

Bland damklockor och Vasaloppsskrällar
Vem vinner Vasaloppet?För ungefär två veckor sedan ropade jag in ett paket på Tradera, bestående av 5 st begagnade damur av märkena Omega, Certina och Seiko. Alla uren fungerade och för hela kalaset betalade jag en knapp femhundring.

Så fort jag fick hem paketet styckade jag upp allt och la ut klockorna till försäljning på Tradera en och en. I slutet av förra veckan var alla klockorna sålda och detta inbringade en knapp tusenlapp. En trevlig liten avkastning på 100 procent!

200 kronor av vinsten kommer jag idag att spela på vem som ska vinna Vasaloppet. Mitt val faller på norrmannen Eldar Rønning, en stabil norrman som inte är någon direkt långloppsexpert, men som förberett sig mycket väl inför årets Vasalopp. Dessutom ger han 23 gånger pengarna om han vinner och 4,5  om han hamnar på prispallen.

Så nu loggar jag in på mitt spelkonto hos Svenska Spel och sätter en hundring på Eldar Rønning som vinnare och en hundring på att han hamnar på pallen! Busenkelt!

 

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>