Nu har Tips-SM dragit igång | Högre Inkomst Nu
Feb 4

Nu har Tips-SM dragit igång

Inlagt i: stryktipsSpela Stryktips och var med i Tips-SMTips-SM är tävlingen där du tävlar om såväl ära och berömmelse som fina priser och kontanter. I Tips-SM kan alla delta. Inga förkunskaper kring varken tips eller fotboll är nödvändiga.

Tips-SM ger dig som vanligtvis spelar Stryktipset en extra krydda och vinstchans på ditt Stryktips även om antalet rätt understiger 10.
Du som sällan eller aldrig spelar Stryktipset kan vara med och delta på samma premisser som de riktigt inbitna spelarna.

Tips-SM arrangeras varje år i början av februari och sex veckor framåt av Svenska Spel i samarbete med Expressen. Tävlingen går ut på att varje vecka tippa ett 64-raders system på Stryktipset.
I Tips-SM kan du delta såväl individuellt som i lag. Ett lag består av fyra till fem deltagare där endast de fyra bästa resultaten räknas varje vecka. På så sätt behöver du inte vara orolig för att sänka ditt lag om du skulle råka tippa riktigt tokigt någon gång.

De 13 bästa individerna samt de 13 bästa lagen efter de sex genomförda omgångarna går vidare till slutspel. De båda slutspelen avgörs genom kunskapstävlingar i fotboll där en individuell mästare och ett lag koras till årets svenska mästare.
Förutom äran står det i 2012 års tävling 200.000 kronor och en resa till fotbollsfesten i Ukraina på spel i den individuella tävlingen.
För det vinnande laget hägrar samma resa men för samtliga lagmedlemmar.

Frågan som återstår:
Blir det du eller ditt lag som tar hem titeln, pengarna och resorna i år?

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>