Köp en bandit, jukebox eller ett flipperspel | Högre Inkomst Nu
Feb 7

Köp en bandit, jukebox eller ett flipperspel

Inlagt i: Blocket, tjäna pengarEnarmad bandit kan ge pengarJag har alltid varit fascinerad av gamla flipperspel, enarmade banditer och jukeboxar. Det beror till stor del på designen, all krom och alla blinkande lampor. Och i banditens fall naturligtvis rasslet av mynt och drömmen om den stora jackpotten.

Allt detta sammantaget förde med sig att jag för några år sedan gjorde slag i saken och köpte mig en egen enarmad bandit.  En riktig raritet, en Bally 3-lines-pay, årsmodell 1968 (se bilden). Fick tag på den via Blocket hos en handlare i stockholmstrakten som för många år sedan köpt in ett stort parti som han nu ville sälja av.

Priset för denna fantastiska maskin var endast 4.000 kr, men då behövdes en del justeringar och lite annat fix för att få den i toppskick. Jag gick igenom maskinen, sprayade och torkade ren kontaktytor, bytte ut några lampor och putsade upp kromen ordentligt. Mer behövdes inte och då ska ni veta att jag inte direkt är tekniskt lagd. Sedan stod maskinen i ett hörn av vardagsrummet i ett år tills jag tröttnade och sålde den.

Priset var då uppe i 8.000 kr. En angenäm avkastning på 100 procent.

Väljer man istället att köpa in en jukebox som man fixar upp finns det betydligt större slantar att tjäna. Kolla på Blocket, Tradera eller hos vänner och bekanta. Det är faktiskt flera än du tror som har en gammal jukebox, bandit eller flipperspel som står och samlar damm i något garage eller förråd.

Du kan tjäna en rejäl slant och dessutom kan jag lova att det är väldigt kul att hålla på med.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>