Stryktipset gav 1794 kronor i vinst | Högre Inkomst Nu
Jan 22

Stryktipset gav 1794 kronor i vinst
Spela reducerade stryktipssystemJag fortsätter att tala mig varm för Stryktipset och det reducerade stryktipssystemet R 9-0-243,  vilket innebär att det är ett reducerat system som innehåller 9 matematiska helgarderingar och man behöver således ”bara” hitta 4 säkra matcher att pricka in. Systemet kostar 243 kr att lämna in.

Sätter man de 4 säkra är man garanterad minst 11 rätt. Dessutom har man 28,4% chans att det blir 12 rätt och 0,8% chans att man står där med en rad på 13 rätt! Ganska bra odds om du frågar mig.

Igår hade jag tippat ettor på matcherna Sunderland-Swansea, West Ham-Nottingham och Cardiff-Portsmouth. Dessutom hade jag på känn att Aston Villa skulle ha en bra chans på bortaplan mot Wolverhampton, vilket visade sig vara en riktig bedömning eftersom Villa till slut vann med 3-2.

Då hade jag gjort vad jag kunde och sedan var det bara att invänta vinnarmejlet från Svenska Spel. Du kan även sätta dig ner och rätta på egen hand om du har en tipsnyckel för Stryktipset, men det är både tidsödande och tråkigt.

Nu hade jag inte den rätta turen med mig. Två rader med 11 rätt och tio rader med 10 rätt blev resultatet. Sammanlagd vinst 1794 kr. Helt OK, men med tanke på att chansen att få 12 rätt är nästan 30 procent så blev jag ändå lite besviken. 12 rätt gav igår 5484 kr och med några 11:or och 10:or så hade jag sammanlagt dragit in 6866 kronor.

Sedan finns ju alltid möjligheten att få 13 rätt även om det bara är 1 procents chans. Det hade i så fall inbringat 431.818 kr på kontot.

Men nästa vecka är det en ny omgång av Stryktipset…..då…….

 

Här kan du registrera dig hos Svenska Spel och få tillgång till alla deras olika stryktipssystem och mycket annat.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 11 » Etiketter: , ,

11 Responses to “Stryktipset gav 1794 kronor i vinst”

 1. Kampen mot index skriver:

  Grattis till vinsten :)

 2. nick skriver:

  Hur många spel har du kört med r9 systemet?

 3. nick skriver:

  När man trycker in r9system så står det att betala 243kr, ska man inte välja nått själv är det bara att betala och det är redan ifyllt rubbet?

  • admin skriver:

   Du väljer först system R9, sedan fyller du i 1X2 på de nio matcher som du vill helgardera.
   På de övriga fyra säkra matcherna fyller du i endast ett tecken, 1, X eller 2.

 4. nick skriver:

  Säkra matcher är det dom med hög procentsats för vinst?Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>