Riktigt bra stryktipssystem = stora pengar | Högre Inkomst Nu
Jan 6

Riktigt bra stryktipssystem = stora pengar
Stryktips ger stora pengarTänkte återigen slå ett slag för det underskattade Stryktipset. Här finns stora pengar att hämta och det enklaste sättet att komma åt dem är att logga in på Svenska Spels hemsida och ta del av deras fantastiska urval av olika reducerade stryktipssystem. Det gör du här.

Det jag själv oftast använder mig av är ett reducerat system (R-system) på  243 rader, som består av 4 säkra matcher och 9 helgarderingar. Om jag sätter de 4 säkra är jag garanterad minst 11 rätt.

I ett reducerat system har man minskat det antal rader som ett motsvarande matematiskt system skulle innehålla. Chanserna att vinna blir naturligtvis lägre men insatsen minskar också avsevärt.

Det finns naturligtvis massor av andra reducerade system i olika prisklasser, bland annat ett som endast kostar 9 kronor och innehåller hela 4 helgarderingar. Prova, vettja!

Exempel: Om man skulle göra enkelrader av ett matematiskt system med 4 helgarderingar så får man ut 81 möjliga kombinationer på 81 enkelrader. För att göra ett reducerat system så tar man bort ”x” antal rader i det matematiska systemet. I detta fall tar man bort 72 rader vilket gör att endast 9 rader återstår. Alltså 9 kombinationer av de tidigare 81 finns kvar. Dessa 9 rader/kombinationer (nyckelrader) bildar det reducerade systemet.

Detta system kallas för R 4-0-9. (R=Reducerat, 4=4 helgarderingar, 0=0 halvgarderingar, 9=9 rader totalt).

I och med att 72 kombinationer försvunnit från det matematiska systemet har även 72 chanser att få 13 rätt försvunnit. Man har nu fått ett system som ger minst en rad med 12 rätt för 9 kronor om man sätter de 9 ogarderade matcherna. Man har alltså sparat 72 kronor genom att spela ett reducerat system. Chansen till 13 rätt finns ju ännu kvar men den är mindre.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 9 »

9 Responses to “Riktigt bra stryktipssystem = stora pengar”

 1. Ulla Thörn skriver:

  Får du verkligen precis alltid 11 rätt om dina 4 säkra är rätt.

  • admin skriver:

   Ja Ulla. Sätter du de 4 säkra får du alltid MINST 11 rätt.
   Dessutom är det nästan 30% chans att du får 12 rätt och knappt 1% chans att du får 13 rätt.
   Inte illa, va? :)

   • Ulla Thörn skriver:

    Jag har försökt sälja ett system på 81 rader som alltid ger 11 rätt och 3 tior om jag klarar 5 säkra, så 2500 kr för det systemet är alldeles för dyrt förstår jag.

    • admin skriver:

     Sälja?
     Har du komponerat systemet själv?

     • Ulla Thörn skriver:

      Ja, fast om jag tar systemet 3 gånger och lägger till 1 X 2 på varje så får jag ett system på 243 rader som ger 7 helgarderingar, med 4 säkra rätt får jag 1 rad med 11 rätt och 3 rader med 10 rätt, på två matcher blir tecknen slumptecken. Och nu har jag sänkt priset till endast 250 kr. Jag kan göra 81 stycken sådana system med olika rader i varje men jag säljer bara det första än så länge, det heter System 81 1. När jag testade R8 på Svenska Spel så gav det bara 5 rätt den gången på 81 rader men mitt system ger till 100% 6 helgarderingar precis varje gång.

     • admin skriver:

      Om du skickar mig ett gratis ex. och det funkar så bra som du påstår, kan jag skriva om den här på Högre Inkomst Nu.

 2. sture gustafsson skriver:

  låter mycket bra frågan är var hittar jag systemet.Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>