Kan ingen vänlig själ hjälpa mig att stänga Svenska Spels korrupta pokerklient? | Högre Inkomst Nu
Jan 23

Kan ingen vänlig själ hjälpa mig att stänga Svenska Spels korrupta pokerklient?
Svenska Spels pokerklient är korruptJag är och har i många år varit fullständigt övertygad om att Svenska Spels pokerklient är korrupt.

Först vill jag bara göra klart att:

1. Jag tycker att Svenska Spel är ett alldeles utmärkt ställe om man vill spela Stryktips, Lotto, Keno eller skrapa Trisslotter. Det är enbart själva pokerprogrammet jag ifrågasätter.

2. Jag tror inte att Svenska Spels pokersite på något sätt skulle vara riggad för att man på så sätt skulle tjäna mera pengar på stora potter. Problemet är att programvaran och slumpgeneratorn som styr pokerspelet är urusel!

Jag har spelat poker i över 30 år. I första hand mörkpoker (alltså vanlig hederlig poker där man blir tilldelad fem kort och sedan får göra ett byte). Därför vet jag också att i de allra flesta händer som spelas smäller det väldigt högt med en hand som innehåller två par eller en triss. Lyckas du träffa en stege eller färg är du med stor sannolikhet en vinnare och om du får kåk kan du nästan känna dig säker på att vinna. De gånger jag under dessa 30 år lyckats köpa in ett fyrtal är lätträknade, tro mig.

Jag har de tre senaste dagarna roat mig med att spela en femkorts mörkpokerturnering hos Svenska Spel. Idag satt jag länge och inväntade en bra hand och till slut lyckades jag få en triss på given och gick självsäkert all-in. Tyvärr blev jag synad av en som satt nöjd eftersom han råkat få en stege på given och så var den dagen förstörd.

Före det hade en annan spelare lyckats få triss i damer på given, gått all-in, bara för att få se sig slagen av en kåk. Sällsynt sammanträffande, men det händer. Särskilt hos Svenska Spel….

I början av dagens turnering lyckades jag köpa in ett fyrtal, men de flesta la sig, så det blev ingen större pott jag vann. Men det var ju kul att få fyrtal, nåt som kanske händer en gång per år i verkliga pokerlivet. Problemet är bara att jag i gårdagens turnering också lyckades pricka ett fyrtal. Och i förrgår likaså!!!

Frågar du någon pokeransvarig hos Svenska Spel så är det sånt som händer och anledningen till att det uppfattas som konstigt är att det spelas så många fler händer på nätet jämfört med samma tid i verkliga livet. Förvisso. Men!!!! Jag har under dessa tre kvällar kanske sammanlagt suttit med i 300-400 händer och på den tiden fått fyrtal 3 gånger. Dessutom kan jag inte räkna alla de gånger jag haft kåk, färg och stege. Ofta har desutom en eller två spelare liknande händer samtidigt. Hur ofta händer det i verkligheten att vid ett bord med 5 spelare sitter en med färg, en annan med kåk och den tredje med ännu högre kåk?

Nej, det är dags för Svenska Spel att ta detta på allvar och inte fnysa föraktfullt åt de personer som faktiskt försöker påtala problemet. 

Själv är jag ingen professor och har därför inte kompetens nog att kunna bevisa detta rent matematiskt. Därför söker jag nu någon som är expert på sannolikhetslära och kan hjälpa mig att bevisa att Svenska Spel faktiskt är ute och cyklar i detta ärende.

Tack på förhand!

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 3 » Etiketter: , ,

3 Responses to “Kan ingen vänlig själ hjälpa mig att stänga Svenska Spels korrupta pokerklient?”

 1. Martin skriver:

  Kan bara hålla med tänker själv sluta med svenska spel.
  spelar för 1000 spänn i månaden och såklar förlorat dem.
  Har provat många olika sätt att spela på men man måste satsa när man har stege på given men med facit i hand känns det nästan som man ska lägga sig för chansen att någon får kåk eller färg på sistan är väldig stor.
  Så en sak kan man säga om svenska spel det är inte korten som avgör utan det känns som den som satsar mest aggresivt på skitkort blir belönad.
  Jag ska stänga av mig genom att klicka i spelberoende.
  Vilken jävla riggad site känns mer overklig än många andra jag spelat på,,,,,,,,,,,,Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>