3 heta aktietips mot strömmen | Högre Inkomst Nu
Jan 5

3 heta aktietips mot strömmen

Inlagt i: aktieaffärer, aktierExperternas aktietips och rekommenderar pekar på Loomis, HiQ och Haldex. Jag går mot strömmen och väljer 3 helt andra aktier att placera pengar i.

För drygt en månad sedan köpte jag på mig en del aktier i PA Resources, något som då gick stick i stäv med alla rekommendationer. I dag sålde jag dem med en avkastning på drygt 13%.

 

Den här gånger sprider jag riskerna en smula och placerar i 3 olika bolag.

* KappAhl. Klädjätten har det senaste året tappat 77%, men jag tror att det finns stor chans att hämta tillbaka en en del av det raset under 2012.

* TeliaSonera. Stabilt telekombolag med hög direktavkastning.

* Ortivus. Ett företag som levererar mobila lösningar för akutsjukvården. Ska direkt erkänna att detta är en chansning och ett innehav som jag ser som kortsiktigt. Därför har jag placerat betydligt mindre pengar här än på de övriga 2 posterna. Men aktien rör sig hela tiden upp och ner och lyckas jag bara tajma in tidpunkten för försäljningen så kanske….

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 1 » Etiketter: , , , , ,

One Response to “3 heta aktietips mot strömmen”Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>