Världens girigaste rockband till Europa | Högre Inkomst Nu
Dec 9

Världens girigaste rockband till Europa

Inlagt i: affärerThe black album?Världens girigaste rockband – Metallica – har beslutat att tidigarelägga sin europaturné. Anledningen är rädslan för att konsertarrangörerna inte ska kunna betala gaget om euron kollapsar. Därför kommer Metallica nu att göra en kortare sommarturné i Europa under 2012.

Månader innan Metallica kliver in på scenen har managern bestämt om gaget ska betalas i dollar, euro eller både och. Han kommer också köpa derivat för att valutasäkra gagen om det behövs.

“Vi är en amerikansk exportprodukt precis som Coca-Cola och vi letar efter de bästa marknaderna”.

Det var också Metallica som startade den stora fildelar-debatten när de stämde ett stort antal fans som hade använd Napster för att tanka hem deras musik.

Att dels stämma sina fans och sedan förvägra samma fans att lyssna på laglig väg via t.ex. Spotify, känns ju en smula unket. Inte särskilt mycket rock’n'roll över ett sådant beteende.

Jag hade tänkt lägga in en bild på Metallica för att illustrera detta inlägg, men jag väljer att avstå. Risken att få ett skadeståndskrav på halsen är alltför stor. Istället lägger jag in en bild som påminner väldigt mycket om deras “The black album” från 1991.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 1 » Etiketter: , , ,

One Response to “Världens girigaste rockband till Europa”

  1. Fri Som Fan skriver:

    Hahaha!

    Jo ligger mycket i det du skriver men de har skrivit en och annan bra låt!Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>