Lär dig löneförhandla och höj din inkomst | Högre Inkomst Nu
Dec 5

Lär dig löneförhandla och höj din inkomst

Inlagt i: lön



Höj din inkomstDet lönar sig att löneförhandla. Majoriteten av Sveriges arbetsgivare kan tänka sig att ge en högre lön än vad de föreslår vid ett anställningserbjudande.

Ett vanligt misstag som främst yngre och oerfarna arbetssökande gör är att genast acceptera den lön som de blir erbjudna.

Nu visar en undersökning att chanserna att förhandla fram en högre lön faktiskt är ganska goda.

56 procent, av svenska arbetsgivare kan nämligen tänka sig att ge en högre lön än vad de först föreslår vid ett anställnings-
erbjudande
, enligt undersökningen som bygger på svar från företagsledare, chefer och andra med rekryteringsansvar. Det kan alltså vara värt att tjata lite för att tjäna mycket.

Dessutom uppgav 58 procent att de lämnar ett visst utrymme för löneökningar även när de förhandlar med nuvarande anställda.

Om arbetsgivaren inte kan erbjuda högre lön och mer pengar kan det vara viktigt att tänka på att de ofta kan kompromissa och ge andra förmåner. Till exempel extra semester, utbildningsmöjligheter eller flexibla arbetstider.





Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>