Svenska Spels kundservice är ett skämt | Högre Inkomst Nu
Nov 13

Svenska Spels kundservice är ett skämt
Statligt monopol = ingen kundserviceJag har ett affiliateavtal med Svenska Spel. Vilket alltså betyder att jag mot en viss ersättning lägger upp deras annonser på min blogg.

För ungefär en månad sedan besökte jag Svenska Spels hemsida för att kolla in lite nyheter. Där stod att läsa att man gärna fick kontakta deras affiliateavdelning om man var intresserad av redaktionellt material att publicera på sin blogg eller hemsida. Sagt och gjort – jag skrev ihop ett mejl där jag berättade vem jag var och vad min blogg handlade om och att jag gärna ville ha redaktionellt material för publicering här på Högre Inkomst Nu.

En vecka gick…inget svar. Jag skickade samma mejl igen och väntade ytterligare några dagar, men inte heller nu något svar. Gick återigen in på deras hemsida för att hitta någon annan mejladress att skicka mitt meddelande till. Hittade en stackars företagssäljare som inte hade något med detta ärende att göra (vilket jag också skrev i mitt mejl) men att hon gärna fick vidarebefordra mitt meddelande till någon ansvarig på affiliateavdelningen.

Samma dag kom ett trevligt svar där det stod att någon ansvarig kollega genast skulle ta kontakt med mig. Dagen efter kom mycket riktigt ett mejl från säljchefen på affiliateavdelningen som bad mig precisera vilken sorts material jag var intresserad av. Jag skickade omgående ett svar och satte mig åter ner och väntade…och väntade….

En vecka senare damp nästa mejl ner. Denna gång från samma säljchef som nu skrev att deras vik. Affiliate Manager skulle  kontakta mig med redaktionellt material. Perfekt!

Nästa svar kom efter ytterligare två veckor:
“Jag ber om ursäkt att du inte har fått svar tidigare, du borde ha fått ett out of office meddelande. Jag tar på mig skulden. Jag hoppas som sagt kunna hjälpa dig framöver med redaktionell text.”
Dock kom detta mejl INTE från någon Affiliate Manager, utan från en okänd tredje person.

Jag svarade att jag i första hand var intresserad av redaktionellt material med anknytning till Bingo, Oddset och Stryktips. Lade till att dom gärna fick sända över det omgående.

Detta var fem dagar sedan och det har nu gått c:a fem veckor sedan jag sände det första mejlet.

Det gäller att ha tålamod när det staliga spelmonopolet får styra.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 2 » Etiketter: , , ,

2 Responses to “Svenska Spels kundservice är ett skämt”

  1. Fredrik skriver:

    En undran bara. Vad har det med svenska spels kundservice att göra?

    • admin skriver:

      Det har i stort sett allt att göra med kundservice. Eller tycker du att det är bra service gentemot sina kunder att efter 5 veckor fortfarande inte ha skickat över utlovat material?Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>