Så tippar ett proffs Stryktipset | Högre Inkomst Nu
Nov 4

Så tippar ett proffs Stryktipset
Häromdagen läste jag en mycket intressant artikel om en professionell spelare som är en av de få som faktiskt lever gott på sitt spelande. Han planerar dessutom att kamma hem 20-miljoners utdelningen som för närvarande ligger i potten på Stryktipset för den som blir ensam med 13 rätt.

Kan inte låta bli att dela med mig av några goda råd på vägen mot de stora pengarna:

Enligt detta stryktipsproffs gäller det i första hand att släppa alla känslomässiga band till de lag du ska spela på. Det enda man ska fokusera på är oddsen och strecken. Man skulle i princip kunna spela Stryktipset utan att kolla vilka lag som spelar, det räcker med att kolla streckfördelningen.

Strecken är helt enkelt vad folk har spelat på. Är Sverige streckade på 80 procent har således 80 procent av alla spelat på Sverige i den matchen. Om Sverige ska möta exempelvis San Marino i fotboll och är streckade på 97 procent av kupongerna, men har mer än 97 procents chans att vinna kan du spika en Sverigeseger. Uppskattar du däremot Sveriges vinstchanser till 95 procent, så ska matchen garderas.

Stryktips går inte ut på att vinna ofta, utan att gå plus i det långa loppet. På Stryktipset gäller det inte att ha 13 rätt så ofta som möjligt – det gäller att ha 13 rätt när det ger någonting. Många tidningar har expertrader med tolv ettor och ett kryss, vilket är helt meningslöst eftersom det aldrig ger något, detta på grund av att alla spelar ungefär likadant som tidningarnas tips.

Men det finns en enkel metod att göra en bättre stryktipsrad än tidningarna. Du går bara in på nätet och kollar snittoddsen i varje match, alla spelbolag har oddssättare som redan gjort analysen åt dig helt gratis. Sen jämför du bara oddsen med strecken. Har laget 35 procents chans enligt oddsen och är streckade på 45 procent av kupongerna är det bara att ta bort det tecknet. Är de istället streckade på 25 procent är det bara att spika.

Sedan kan det ibland hända att din egen analys inte överensstämmer med oddsen och att du anser att strecken är mer korrekta. Men i minst 19 fall av 20 är oddsen rätt och strecken fel.

Med dessa proffstips i ryggen är det bara att logga in hos Svenska Spel och lämna din stryktipsrad redan idag. Lycka till!

 

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 2 » Etiketter: , , ,

2 Responses to “Så tippar ett proffs Stryktipset”

 1. Patrik skriver:

  tjenare!
  vart hittade du den artikeln?
  finns den på nätet tro?

  jag tror nämligen du har skrivit lite fel på vissa ställen
  oddsen näms väl aldrig i % utan x..ex 1.6 gånger pengarna.

  det blir lite svårt att fatta vad du menar med 35 % chans enligt oddsen
  därför skullle jag vilja kika på original texten.

  tack!
  /Patrik

  • admin skriver:

   Artikeln läste jag i en pokertidning förra året, vet inte om den finns på nätet.
   Sedan handlar ju hela artikeln om hur strecken sitter, något som ALLTID mäts i procent. Oavsett om det gäller V75 eller Stryktips så kan man ju alltid se vilka vinnarodds en viss häst eller ett visst lag har,
   men det är ju ointressant i detta fall.
   När man räknar ut odds använder man sig av en speciell formel. Oddset för att något ska hända kan alltid räknas ut med formeln p/(1-p) och då står p för sannolikheten för att händelsen ska inträffa. Om man ska spela på en fotbollsmatch mellan Lag Ett och Lag Två så är det ganska enkelt att räkna ut oddset med formeln. Vi säger att bookmakern anser att Lag Ett kommer att vinna i 75 % av fallen, alltså i 0,75 av fallen. Oddset för Lag Ett räknas då ut med formeln: 0,75/(1-0,75) = 0,75/0,25=3,75. Det innebär att oddset är 3,75 för att Lag Ett ska vinna fotbollsmatchen. För Lag Två blir oddset 0,25/(1-0,25)= 0,25/0,75=0,33.Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>