Res till Thailand för 3000 kr! | Högre Inkomst Nu
Nov 2

Res till Thailand för 3000 kr!

Inlagt i: resorBilligt flyg till ThailandSugen på lite strand och sol?
Just nu kan du hitta flygbiljetter till värmen till riktigt bra pris.
Bland annat till svenskfavoriten Thailand.

Att flyga långt har aldrig varit billigare. Exempelvis finns det en mängd flygbiljetter till olika platser i Thailand för under 3000 kronor. Biljetter som tidigare har kostat åtskilliga tusenlappar mer.

Det är ett väldigt lågt pris. Om du flyger ner så går det alltid att hitta boende på plats, och då kan du komma undan med väldigt lite pengar för en lång resa, säger Claudia Gomez på resesökmotorn Destination.se.

Anledningen till de låga priserna är dels att efterfrågan minskat i spåren av den internationella finanskrisen. Men också att det finns en överkapacitet på marknaden, med många flygbolag som flyger från Sverige till destinationer långt bort.

– Det är inte ovanligt att biljettpriserna faller när vi går in i lågsäsongen, men jämfört med samma avreseperiod under de senaste två åren är prisfallet större än förväntat, konstaterar Ole Stouby som är verkställande direktör på resesökmotorn Travelmarket.se som är utgivare av undersökningen Svenskt Flygprisindex.

Enligt indexet är flygpriserna just nu historiskt låga.

– Det är väldigt låga priser nu. Förut kunde en biljett för en långflygning kosta runt 15 eller 16 tusen. Nu är de nere på sex till sju tusen, säger Claudia Gomez.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>