10 framgångstips från en galen miljardär | Högre Inkomst Nu
Nov 18

10 framgångstips från en galen miljardär

Inlagt i: tjäna pengarTjäna pengar med Richard Bransons rådRichard Branson är mannen som vet hur man gör för att tjäna pengar, oavsett om det handlar om rymdturism, sätta hastighetsrekord eller att tjäna in miljarder.

Han har alltid en nyhet eller PR-kupp på gång. Alla verkar ständigt prata om honom, inte minst det senaste halvåret. Hans rymdbolag satte nyligen målet att inom fem år skicka ut de första turisterna i rymden.

Britten är känd för att våga satsa på annorlunda idéer. När den då okända punkgruppen Sex Pistols knackade på dörren till Bransons nystartade skivbolag Virgin Records missade han inte sin chans. Flera Virgin-företag blomstrade upp. Alltifrån lågprisflygbolag, till banker, läsk och kondomer.

Trots att han signade Sex Pistols, de som gav ut den kritiska låten Good Save the Queen, adlades han av drottningen för sina entreprenörframgångar 1999 och fick lägga till ett ”Sir” framför namnet.

Ett annat av Bransons fan är Elle Macpherson, fotomodell och ägare av ett multimiljonföretag.
– Det är intressant att se hur han har byggt sitt varumärke och hur han kombinerar det han älskar med affärer. Han är vidsynt och så otroligt passionerad, säger hon.

Trots att Bransons dröm om att kommersialisera rymdfärder har fått skjutas på framtiden flera gånger vägrar han att ge upp. Samma passion känner han för sina ballongfärder över jorden, vilket närapå kostade honom livet då en flygning över Stilla havet slutade med en krasch i Kanada.

Galen eller inteBranson är en man med fingertoppskänsla för vad man ska satsa på och som vågar göra det fullt ut. Och med en förmögenhet på mer än 27 miljarder kronor är det ingen risk att ”Sir Rich”, som han också kallas, blir bankrutt inom en överskådlig framtid.

 

Här är Richard Bransons 10 bästa framgångstips

1. Du måste utmana de stora konkurrenterna
2. Ha en ledig stil
3. Pruta. Allting är förhandlingsbart
4. Ha roligt när du jobbar
5. Gör rätt saker för dina varumärken
6.  Le mot kamerorna!
7. Led inte får, valla katter
8. Rör dig som en kanonkula
9. Storlek spelar roll
10. Var en vanlig enkel person

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>