Tack Håkan Juholt - nu är det fritt fram | Högre Inkomst Nu
Okt 14

Tack Håkan Juholt – nu är det fritt fram

Inlagt i: politikJuholt öppnar för mygelFörundersökningen mot Håkan Juholt nedlagd och därmed fritt fram för oss svenskar att mygla bäst vi kan och orkar. För hur ska man annars tolka de signaler som blir följden av denna soppa? Kan Juholt sitta kvar efter detta så måste det i stort sett vara fritt fram att göra vad som helst.

Jag riktigt längtar till det blir dags att deklarera nästa gång. Tror jag ska göra avdrag för dubbel bosättning i 7 olika städer.

Sedan utgår jag från att jag kan få ut arbetslöshetsersättning från A-kassan samtidigt som jag förvärvsarbetar. Ska nog försöka vara sjukskriven samtidigt också.

Eftersom namnet på denna blogg är Högre Inkomst Nu så passar det ju bra att ni här och nu får ta del av dessa enkla små tips på hur ni ska tjäna pengar.

Tack Håkan, för att du gör våra liv så mycket enklare!

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 3 » Etiketter: , ,

3 Responses to “Tack Håkan Juholt – nu är det fritt fram”

 1. Måns Johansson skriver:

  Vad sägs som att ha ett regelverk som säger att du får lov först?
  Ett sådant som juholt hade men som alla medier ignorerade för vittringen av blod. Fast det kanske är petitesser för en entrepenör som dig?

  • admin skriver:

   Menar du att Juholt hade fått lov att felaktigt få boendeersättning trots att det felet påtalats för honom? Hade han även fått lov att ta ut ersättning för egen bil i tjänsten OCH hyrbil samma dag?
   Tydligen tycker även alla “solidariska” medlemmar i partiet att det fanns problem, eftersom förtoendet är så lågt för Juholt.
   Sen var ju kniven i ryggen på Morgan Johansson ett snyggt grepp.
   En person som är ledare för oppositionen har dessutom ett större ansvar och bör ha bättre omdöme än en sketen entreprenör som jag.
   Men för all del. fortsätt gapa om solidarietet och skydda er store ledare. Inte mig emot.

 2. SE skriver:

  Det jag tycker är komiskt i det hela men som alla andra tycks se förbi är det faktum att hans sambo bor i Stockholm men att han tydligen har sitt hem i Oskarshamn. Borde inte hemplatsen på ens sambo per definition vara samma som ens egen? Alltså borde det inte vara frågan om helt eller halvt bidrag utan det borde vara inget bidrag för Håkan. Hans liv är uppenbarligen i Stockholm då det är där han bor med sin sambo så personligen tar jag väldigt illa vid mig av att han inte skriver sig där enbart för att kunna plocka ut mer i bidrag…Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>