Ökad inkomst med egen tillverkning av snus | Högre Inkomst Nu
Okt 7

Ökad inkomst med egen tillverkning av snus

Inlagt i: snusI dessa tider när priset på tobak hela tiden höjs och i synnerhet snuspriset accelererar, kan det vara intressant att snegla på alternativa källor för ditt snusinköp.

Det finns flera sajter på nätet där du kan köpa ditt snus för ca. 28 kr/dosa. Ett mycket bra pris med tanke på att du i handeln får betala 45-50 kr för samma produkt.

Men det finns mera pengar att tjäna – eller rättare sagt mera pengar att spara. Varför inte göra ditt eget snus?

Om det finns många sajter där du kan köpa ditt vanliga snus, så finns det om möjligt ännu flera där du kan beställa hem snussatser och tillverka ditt eget snus. Och då snackar vi priser som ligger runt 6 kr per dosa! Detta gör att du kan spara många sköna slantar, men det öppnar ju även upp vissa möjligheter att tjäna pengar också. Beställ hem 100 satser för sammanlagt 30.000 kr. Detta blandar du sedan ihop och vips har du 5.500 dosor med färdigt snus. Sedan är det bara att paketera och lägga ut till försäljning på nätet via din hemsida, blogg eller nätbutik.

Lyckas du sälja alltihop för 15 kr/dosa så har du dragit in 82.500 kr. En liten nätt vinst på 52.500 spänn. Men okej då, det kanske tillkommer några fler små omkostnader. Låt säga att vinsten blir 50.000 kr. Inte så illa pinkat!

 

Här kommer några länkar till olika snussajter för dig som är intresserad av att tjäna och spara pengar:

Snusbolaget

NetsnusTillverka eget snus och spara pengar

Snus2

Billigt Snus

Snusfabriken

PGW Produkter

Lindgrens Snus

Gellivare Snusfabrik

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 2 » Etiketter: , , , ,

2 Responses to “Ökad inkomst med egen tillverkning av snus”

  1. Auri Sacra Fames skriver:

    *hehe*
    Tillverkade eget snus i ugnen, min sambo blev inte glad när till och med handdukarna vid duschen fick tobaksarom, jag fick även plocka isär ugnen efteråt och putsa för att det inte skulle lukta tobak så fort vi skulle laga mat, håller mig till köpsnus så länge jag inte har en egen ugn, ställd på en plats utanför hemmet, går att bygga en snusugn billigt (stektermometer, isolering, låda, glödlampa och sladd ungefär). Nästa steg är att odla sin gen tobak men det har jag inte provat än, bonntobak tror jag det är som rekommenderas i Sverige.

  2. Ji skriver:

    Jag beställer alltid mitt snus på nätet. Oftast från http://www.snuskiosk.se eller http://www.buasnus.comPings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>