Bingospelarna ska ge mig passiv inkomst | Högre Inkomst Nu
Okt 4

Bingospelarna ska ge mig passiv inkomst
Tjäna pengar på bingoJag har en plan. Och en dröm. Den stavas passiv inkomst.

All typ av inkomst är naturligtvis trevlig, men passiv inkomst är utan tvekan juvelen i kronan när det handlar om att tjäna pengar. Att helt enkelt kunna luta sig tillbaka och låta pengarna ramla in på kontot utan att behöva slita ut sig. Den stora frågan är naturligtvis hur man når sitt mål, men så här hade jag tänkt att det skulle gå till.

Eftersom jag har ett affiliate-avtal med Svenska Spel som innebär att för varje ny spelare som jag skickar vidare till deras hemsida (och som registrerar sig och sätter in pengar på sitt spelkonto) får jag 300 kronor. Helt okej avtal tycker jag. Men nu kommer det riktigt intressanta. Utöver dessa 300 spänn får jag 2,5 procent av vad denne person spelar för fortsättningsvis hos vårt statliga spelbolag.

Detta gör att det inte finns någon egentlig begränsning för hur mycket pengar man kan håva in på lång sikt. Då dyker nästa fråga upp. Vilken typ av spelare ska man rikta in sig på? Personligen tror jag att storspelare – som varje vecka lämnar in sina lotto- eller stryktipssystem – kan vara svåra att komma åt. Dom har redan konto hos Svenska Spel eller så lämnar dom in sina kuponger hos sin lokala spelbutik.

Bingospelare är nog en bättre målgrupp, eftersom dom kanske inte består av storspelare utan mera “vanliga” människor som vill logga in en kort stund och spela för en tjuga eller två. Eller tre. Det handlar ju om att få in folk som inte har så mycket erfarenhet av spel via internet och där tror jag att vårt statliga bolag har en klar fördel. För många är de utländska nätspelbolagen med casino och poker lite farliga och inte riktigt rumsrena. Spelar man istället bingo hos Svenska Spel har nog gemene man uppfattningen att inget ont kan hända.

Alltså:
Ska en vanlig svensk prova på lite nätbingo, så väljer han/hon Svenska Spel.
För att registrera sig där tar man lämpligen vägen via denna sida, Högre Inkomst Nu.

Ponera sedan att jag lyckas få 2 personer per vecka att registrera sig hos Svenska Spel via min sida. Detta skulle på ett år innebära c:a 100 nya spelare x 300 kr = 30.000 kr. Bingo!

Vidare utgår vi ifrån att dessa nya spelare sätter sprätt på en tusenlapp per månad. Ja, jag vet att det låter mycket men tänk då på att det finns annat än bingo som kan tänkas tilltala denna målgrupp. Keno, Lotto, Triss, Tialotter och mycket annat färgglatt och trivsamt tidsfördriv. Detta skulle ge mig ytterligare intäkter på 1000 kr x 2,5% provision x 100 spelare = 2.500 kr. Dubbelbingo!

När Svenska Spel till slut upptäcker hur mycket trafik som kommer till dem via Högre Inkomst Nu utgår jag från att de hör av sig med ett ännu bättre affiliateavtal som kanske innbär 5% provision. Dessutom kan man ju tänka sig att nya spelare får 200 kr att spela för om dom registrerar sig via denna sida. Då har jag antagligen ett år senare ytterligare 200 nya spelare registrerade x 300 kr = 60.000 kr. Dessa 200 personer gör också av med en tusing i månaden x 5% provision = 10.000 kr. Sen har vi ju de första hundra som registrerade sig och som ligger och tankar in 2.500 kr varje månad. Räknar vi ihop detta så ramlar det in i runda slängar 12.500 kr i månaden på mitt affiliatekonto. Trippelbingo!

Just det ja….glömde visst en liten detalj.
Är det någon av er kära läsare som vet hur jag ska göra för att få dessa potentiella bingospelare att hitta till Högre Inkomst Nu så kan ni gärna höra av er med förslag.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>