6 annorlunda sätt att få högre inkomst | Högre Inkomst Nu
Okt 25

6 annorlunda sätt att få högre inkomst

Inlagt i: höj din lön, lönOm du verkligen vill tjäna pengar genom att förvärvsarbeta ska du inte stirra dig blind på hur mycket du får i lönekuvertet.

Det finns mycket annat som kan ge dig högre inkomst och som du kan förhandla dig till:

* Provision 
De flesta arbetsgivare har knappast något emot att betala dig mer om du förtjänar det och drar in mer intäkter, kontrakt eller liknande till företaget.

* Försäkringar
Du tror kanske som alla andra att olyckor inte kommer att drabba just dig, men det försäkringsskydd som arbetsgivaren kan erbjuda är en viktig aspekt att ha i åtanke för dig och för din eventuella familj.

* Flera betalda semesterdagar
Förutom de lagstadgade betalda semesterdagarna, kan du försöka diskutera fram några extra dagar. Kostnaden för arbetsgivaren är förhållandevis liten och i gengäld får han en mer motiverad och gladare anställd.

* Pension
Din pensionering kanske ligger långt fram i tiden, men det är ändå viktigt att sätta sig in i om din arbetsgivare är ansluten till en plan för tilläggspension. Kolla upp om möjligheten finns för dig att avstå lön till förmån för framtida pension.

* Subventionerad lunch
Se efter om din arbetsgivare kan tänkas erbjuda någon form av lunchförmån, antingen i en intern restaurang eller i form av lunchkuponger. Ska du själv betala för lunch varje dag drar det snabbt iväg upp emot 1500-2000 kr per månad.

* Friskvårdsbidrag 
Skulle ditt företag inte erbjuda detta så är det en enkel sak att lägga fram bra argument som borde övertyga arbetsgivaren om fördelarna. Upplys din chef om hur mycket effektivare du skulle vara på jobbet om din fysiska hälsa vore på topp.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>