5 bra resesajter du bör besöka | Högre Inkomst Nu
Okt 13

5 bra resesajter du bör besöka

Inlagt i: resorTips om utlandsresorSvenskarna är i allra högsta grad ett resande folk och med teknikens frammarsch – främst Internet – har det dykt upp massor av nya möjligheter att hitta information om olika resmål. Dessutom har det väl aldrig varit så enkelt som nu att boka en resa. Oavsett om du drömmer om Thailand, Indien, Las Vegas, Kanarieöarna eller någon av alla pulserande huvudstäder så ligger världen öppen, bara några få musklick bort.

 

Här listar jag 5 resesajter som kan hjälpa dig på vägen.

Reseguiden.se
Sveriges största resesajt hjälper dig att hitta resan till det lägsta priset genom att jämföra resor från flera hundra reseföretag.

Resfeber.se
Din kompletta resebyrå på Internet, tillgänglig 24 timmar om dygnet. Här hittar du prisvärda och i många fall unika reserbjudanden till hela världen. Erbjuder flygbiljetter, paketresor, hyrbilar, hotell, evenemangsbiljetter, guideböcker, försäkringar och avbeställningsskydd.

Res.se
Guider till världens alla storstäder, resebloggar, tips och tävlingar.

Feria.se
Din reseguide till en massa länder. Här hittar du de billigaste och bästa hotellen och flygresorna. En pigg uppstickare i sammanhanget. Har bara existerat i ett år, men har potential att mäta sig med de större sajterna.

Vagabond.se
Sveriges största resemagasin!

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 3 » Etiketter: , ,

3 Responses to “5 bra resesajter du bör besöka”

 1. Camilla skriver:

  Jag tycker också att sajterna du listar är riktigt bra resesajter och kan varmt rekommendera dem.
  För den som är intresserad av resor med barn, långa som korta så kan jag passa på att tipsa om ytterligare en bra resesajt med guider, tips och artiklar kring allt om att resa med barn.
  RESA MED BARN

 2. Kattja skriver:

  Riktigtbilligaresor.se och Resia.se är mina favoriter.

 3. Anne Stenskog skriver:

  Fantastiska Djur och Natur resor…Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>