3 sätt att tjäna pengar på din blogg | Högre Inkomst Nu
Okt 31

3 sätt att tjäna pengar på din blogg

Inlagt i: Blogg, tjäna pengarHögre inkomst nu via bloggandeEftersom människor världen över tillbringar allt mer tid vid datorn kommer här några tips för dig som vill tjäna pengar på ditt bloggande och är beredd att lägga ner både tid och arbete för att nå ditt mål.

 
ANNONSER

Denna teknik är lika gammal som själva bloggandet och det är fortfarande ett av de bästa sätten att tjäna pengar på din blogg. Vi har väl alla tittat på TV och varit med om att favoritprogrammet bryts för reklam. Eller alla de gånger man följt exempelvis hockey-VM och både före och efter varje period matats med “denna sändning presenteras av…..”. Samma sak händer i bloggosfären och att visa upp banners och andra typer av reklam på din blogg kan vara det bästa sättet att få betalt för det jobb du lägger ner på din sajt.

Men du måste också inse att om du inte är en MYCKET (och då menar jag “mycket”) framgångsrik bloggare med en väldigt stor blogg, kommer du inte att bli ekonomiskt oberoende på dina annonsintäkter. Så om din tanke är att bli rik på just annonsintäkterna måste du först och främst fokusera på att driva trafik till din blogg.  Helst 100.000 besökare eller fler per dag.

 

SITE FLIPPING

Kan liknas vid att köpa en produkt på en auktion och sen sälja den dyrare på Tradera. Skillnaden är att det är webbplatser vi pratar om och inte någon fysisk produkt. Man köper alltså upp en ganska outvecklad webbsida + domän och säljer den dyrare. Det låter inte så svårt men för att tjäna bra med pengar måste man lära sig vad som fungerar.

Det bästa är om man kan hitta en webbsida som man ser direkt att man kan förbättra. Har du djup kunskap om det den handlar om? Då kan du direkt öka värdet på sajten. Kan du programmera så kan du lägga till lite nya funktioner som passar in. Är du designer så kan du göra en snygg logo och göra sidan mer tilltalande. Det finns många sätt att förbättra sidan och bara fantasin sätter gränser.

Därefter är det dags att sälja webbsidan med vinst. Enkelt va?

 

KONSULTTJÄNSTER

Du kan också tjäna pengar på din blogg genom att lansera en egen rådgivning. Verkligheten är att många bloggare inte riktigt kommit underfund med vad bloggandets alla möjligheter innebär och är därför redo att ge något att lära sig mera. Det roliga i det hela är att det inte bara är enskilda bloggare som söker kunskap. Det gäller i lika hög grad företag och dom är oftast beredda att betala ganska rejäla summor för att få veta hur dom ska få ut maximalt av sin blogg eller hemsida.

Besitter du kunskaperna kan du enkelt tjäna pengar på att erbjuda konsulttjänster på din blogg genom att placera dig själv som en expert inom ditt område och sedan skapa mer medvetenhet om din rådgivning. Det underlättar naturligtvis om du kan påvisa snabba synliga resultat, människor investerar numera i resultat mer än de investerar i teori. Kan du bara visa att du har täckning för det du säger så ökar dina odds markant för att lyckas.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 1 » Etiketter: , ,

One Response to “3 sätt att tjäna pengar på din blogg”

  1. björn carneholm skriver:

    Hittills har vi vi årligen fått pensionen uppvärderad pga index. I Finland. Där bor jag. Som pensionär.För att jag varit lärare i en liten skärgårdsskola, där jag fick 20% tillägg och traktamente när jag reste till andra skolor. Hoppas att inte Finland tar efter den svenska modellen. Sen får jag väl hoppas på att inte den “finska euron” sjunker i förhållande till andra valutor.Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>