Tjäna 100.000 kronor på Facebook | Högre Inkomst Nu
Sep 28

Tjäna 100.000 kronor på Facebook
Aktiekampen är en spännande tävling för alla som arrangeras av Skandiabanken. Du får 100 000 kr i fiktiva pengar när du börjar och den som lyckas få pengarna att växa mest vinner. Det är ett perfekt tillfälle för dig som aldrig handlat med aktier förut att prova på – utan att riskera att förlora något. Men den är lika mycket en tävling för dig som redan anser dig vara en börshaj. Nu har du chansen att visa vad du går för.

Tävlingen utspelar sig på Facebook för att göra det hela ännu roligare. Det gör att du enkelt kan jämföra dig med dina vänner och alla andra som deltar. Sparande kan vara socialt!

Handeln sker med fiktiva pengar men till faktiska kurser på Stockholmsbörsen, så verkligheten påverkar utvecklingen i tävlingen i allra högsta grad. Ett tips är att hänga med i ekonomirapporteringen…

 

Priser

Bäst avkastning under året
100 000 kr

Bäst avkastning under månaden
1:a pris: 5 000 kr + en månad med fritt courtage i din Allt i Ett-depå
2:a pris: 3 000 kr + en månad med fritt courtage i din Allt i Ett-depå
3:e pris: 1 000 kr + en månad med fritt courtage i din Allt i Ett-depå
4-10:e pris: En månad med fritt courtage i din Allt i Ett-depå

Aktiekampen är öppen för alla (över 13 år), oavsett om du är kund i Skandiabanken eller inte. Det enda undantaget gäller anställda i Skandia och Skandiabanken som får delta men inte vinna. Tävlingen ligger på Facebook och det enda du behöver för att delta är ett Facebook-konto.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>