Pengar att tjäna på din Tintin-samling? | Högre Inkomst Nu
Sep 30

Pengar att tjäna på din Tintin-samling?

Inlagt i: affärsidéGamla seriealbum kan bättra på din inkomstSeriealbumet om Tintins äventyr i Kongo från 1931 kan snart komma att totalförbjudas – på grund av rasism. Att se det som ett tidsdokument och försöka förstå att helt andra värderingar rådde på 30-talet kommer tydligen inte på fråga. Därför kan det vara läge att bläddra igenom din samling av gamla seriealbum, kanske hittar du nåt som bättrar på din inkomst.

Den ende som verkar ha nåt slags sans och vett i behåll är Mats Söderlund, ordförande i Sveriges Författarförbund, som säger:
- Nej, man ska inte totalförbjuda några böcker alls. Skräckscenariot är att vi får en historierevisionism. Det finns böcker som kan vara daterade men där det ändå finns kulturhistoriskt intresse att publicera.

Skulle det nu vara så att du har albumet “Tintin i Kongo” liggande i dina gömmor, kan det sluta på två sätt:

1. Eftersom boken på grund av sitt rasistiska innehåll totalförbjuds, kommer den att stiga i värde och du sitter därmed på en dyrgrip.

2. Eftersom boken på grund av sitt rasistiska innehåll totalförbjuds, kommer du att kastas direkt i fängelse. Utan att passera gå.

Är det bara jag som tycker att världen blivit galen?

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>