Låt Tradera bättra på din inkomst | Högre Inkomst Nu
Sep 24

Låt Tradera bättra på din inkomst

Inlagt i: privatekonomi, TraderaGamla fiskegrejor kan ge inkomsterSommaren är slut och din inkomst kanske inte riktigt kunnat matcha dina utgifter under semestermånaderna?

Nåväl, när vintern närmar sig med storm-
steg och sommarprylarna är undanstoppade kan det vara läge att röja upp på vinden eller källaren och samtidigt dra in lite pengar till hushållet.

Saker som du tycker har gjort sitt och som du tänkt åka iväg med till soptippen kan faktiskt vara av intresse för andra – tro mig! Jag sålde för ett tag sedan en hel hög med överblivna prylar på Tradera. Gamla kastspön, fiskerullar, prydnadssaker, kläder och mobiltelefoner. Att få en inkomst på en tusenlapp i veckan är absolut ingen omöjlighet. Inte så illa med tanke på att det oftast är saker som legat undanstoppade i flera år och som bara väntat på att slängas.

Så gör en ordentlig genomgång bland sommarens badprylar, golfklubbor, kubbspel, grillar, tält, solbrillor eller vad det nu kan tänkas vara som ligger och skräpar i dina förrådsutrymmen?

Sedan är det bara att gå in på Tradera och auktionera ut alltihop. Du kommer snart upptäcka att det också är ganska spännande att följa dina auktioner dag för dag.

Offra några timmar – det kan bli den bästa insats du nånsin gjort för att höja din inkomst!

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>