Gör ditt sparande till en ekonomisk succé | Högre Inkomst Nu
Sep 11

Gör ditt sparande till en ekonomisk succé

Inlagt i: spara pengar, sparandeStapla mynt och spara pengar

Öka din kunskap om sparande och kom igång genom att:

1.Vända dig till branschföreningar och organisationer
Fondkollen.se är en sida som Fondbolagens förening ligger bakom, där finns enkel och pedagogisk information om fonder, detsamma gäller aktiespararna.se. Där du kan lära dig mer om värdepapper. Företagens olika hemsidor kan också vara en mycket bra källa till information.

2. Ställa krav på din rådgivare och använda företagens kundtjänster
Inga frågor är dumma frågor. Säkerställ att du förstår de råd du får. Prata med en rådgivare, ring eller maila företagens kundtjänster och ställ dina frågor. Och fråga, fråga, fråga tills du förstår. Det är dina pengar och det är en stor investering i din framtid det handlar om.

3. Bota pensionsångesten - förhandla tjänstepension när du förhandlar lön
Om din arbetsgivare har kollektivavtal har du redan en tjänstepension. Då är det bara att välja vilket bolag som ska förvalta din pension och på vilket sätt pengarna ska förvaltas. Om du inte har kollektivavtal, ska du se till att förhandla tjänstepension när du förhandlar lön, en förmån som gagnar både dig och din arbetsgivare . Är du egenföretagare finns det enkla lösningar där du kan växla upp i takt med att bolaget växer och som ser till att du maxar den allmänna pensionen.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>