En ekonomibloggares bekännelser | Högre Inkomst Nu
Sep 23

En ekonomibloggares bekännelser

Inlagt i: BloggSvårt med ekonomiblogg iblandSyftet med en ekonomiblogg är ju oftast att kunna förmedla goda råd om hur man ska placera pengar, förhoppningsvis också tjäna pengar, men åtminstone spara pengar.

För tillfället ska jag villigt erkänna att jag inte har så många ekonomiska tips att komma med. Det rådande klimatet på världens ekonomiska estrad kan enklast beskrivas med en fras lånad från våra brittiska vänner: World’s gone mad!

Eller så är det snarare ett sundhetstecken att verkligheten till slut kommer ifatt och världens små och stora ekonomier tvingas till sanering. Men att råda folk att placera i aktier eller aktiefonder känns för tillfället en smula vågat.

 

Mina “tråkiga” tips får istället bli:

  • Placera pengar
    utan för stora risker i räntefonder
  • Tjäna pengar
    investera i guld
  • Spara pengar
    hitta ett sparkonto med så hög ränta som möjligt

Som tur är täcker denna blogg även in områdena spel och dobbel. Nu är det kanske lite svårt att råda någon till att placera pengar i ett nätcasino. Däremot kan man ju få en stunds underhållning och glömma börsen för ett ögonblick genom att spela på någon av alla de sajter som erbjuder riktigt stora vinster och förmånliga bonuserbjudanden.

Lycka till!

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 0 » Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>