Börsen sjunker lika lågt som Aftonbladet | Högre Inkomst Nu
Sep 6

Börsen sjunker lika lågt som Aftonbladet
Aftonbladet sjunker djupare än världens börser

Hela börsvärlden fortsätter att överreagera.

När börsen öppnar med en ordentlig nergång finns det inget som hindrar den från att sjunka ytterligare. Går börsen ner två procent på morgonen kan den lika gärna gå ner fyra. Det är en robotbörs med ganska få affärer och enskilda aktier åker rakt ner i källaren utan tråkiga nyheter.

Snart har börsen sjunkit till samma låga nivå som Aftonbladets kulturchef Karin Magnusson.

Häromkvällen dök hon upp i en debatt på TV angående kvällstidningarnas beslut att stänga kommentatorsfälten på sina sajter för folk som vill vara anonyma. Och fällde den numera klassiska kommentaren angående dom som av en eller annan anledning inte vill skylta med sitt namn.
 ”Kan man inte stå för sin åsikt offentligt kanske man ska byta åsikt”.

Lätt att säga för en som aldrig haft några obekväma åsikter och ett uttalande som antagligen faller hennes chef på läppen. Har det aldrig fallit henne in att kan det finnas ett antal orsaker till att man vill vara anonym i vissa situationer och att anonymitet inte undantagslöst leder till näthat och personangrepp. Så mycket var det fria ordet värt när det kom till kritan. Förutom när det gäller Aftonbladets egna anonyma nyhetskällor – då gäller helt andra regler och moraliska värderingar.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>