Ta det bara lugnt - snart vänder det | Högre Inkomst Nu
Aug 5

Ta det bara lugnt – snart vänder det

Inlagt i: fonderDet är inte jordens undergång ni beskådar. Det är bara några skakiga ekonomier och en hel bunt ännu skakigare investerare och andra aktörer.

Ingen vet naturligtvis vad som kommer att hända, men jag är övertygad om att det lugnar sig framåt höstkanten. Ska du spara på kort sikt kan det vara läge att se om sitt hus. Om du däremot inte behöver pengarna akut kan du nog sitta och invänta lugnet efter stormen. Guld kommer antagligen att vara en bra investering även i fortsättningen.

Välj alltid fonder med låga avgifter!
Det kan i slutändan göra en skillnad på flera hundratusen kronor och det handlar ju om att tjäna pengar eller – när det är lite sämre tider - åtminstone spara pengar.

Personligen har jag lagt mina besparingar i räntefonder för tillfället. Här kan du se hur jag valt att placera mina pengar. Detta är dock inget jag rekommenderar på lång sikt – avkastningen kommer aldrig i närheten av den man kan uppnå i aktier eller aktiefonder, men över sommaren tror jag det kan vara ett vettigt alternativ. Till hösten kliver jag på aktietåget igen och får förhoppningsvis vara med om en rejäl uppgång, när alla sparpaket och “ekonomiska katastrofer” glömts bort.

Men för all del.
Jag kan ha fel.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 1 » Etiketter: ,

One Response to “Ta det bara lugnt – snart vänder det”

  1. Anonymous skriver:

    Säg det där igen när solstormarna kommer och polskiftet med true north ligger i mitten. Redan nu är kompassen åt skogen. Varför tror du planen har problem.Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>