Svenska Spel fortsätter att blåsa sina spelare | Högre Inkomst Nu
Aug 9

Svenska Spel fortsätter att blåsa sina spelare
Åren går och Svenska Spel fortsätter att använda sin korrupta pokerklient. Den som spelat poker hos Svenska Spel och framförallt hos andra – seriösa – spelbolag, vet vad jag talar om. Hos Svenska Spel avlöser den ena häpnadsväckande handen den andra. Och nej, jag menar inte att borden skulle vara riggade! Vad jag menar är att pokerprogrammet är undermåligt, korrupt och rent skrattretande dåligt.

Men det som gör det hela riktigt intressant är om du tröttnar på statliga Svenska Spels pokersida och vill göra en anmälan till någon som kan granska hela spektaklet. Då får du vända dig till Lotteriinspektionen (en annan statlig myndighet) och dom tycker naturligtvis att allt är frid och fröjd, eftersom dom tar hjälp av en tredje “oberoende” part som kollar att pokerklienten fungerar som den ska. Problemet är bara att den “oberoende” parten är utsedd av Lotteriinspektionen själva.

Finns bara ett steg till att ta. Göra en JO-anmälan mot Lotteriinspektionen. Då bör man ha i åtanke att JustitieOmbudsmanen naturligtvis också är en statlig instans, så dina chanser att vinna är ungefär lika stora som vinstchanserna hos Svenska Spels Poker.

Så staten kollar staten som kollar staten. Som vanligt är det den lilla människan – du och jag – som kommer i kläm och chansen att få rätt mot tre gånger statsmakten kan nog anses vara relativt liten.

Så gör er själva en tjänst. Spela gärna Stryktips, Lotto, Joker, Keno m.m. hos Svenska Spel. Om ni däremot ska spela poker, vänd er till ett spelbolag med ett fungerande pokerprogram. PokerStars, Unibet, Betsson eller någon av de andra större spelbolagen.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!

2 Responses to “Svenska Spel fortsätter att blåsa sina spelare”

  1. LAURENS skriver:

    Alla borde läsa detta inlägg. Om du vill spela spel som poker och skraplottsspel kan du gå online och spela där.Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>