Stryktipssystemet som ger stora pengar | Högre Inkomst Nu
Aug 13

Stryktipssystemet som ger stora pengar

Inlagt i: stryktipsNu drar Premier League igång och därmed börjar också den riktiga stryktipssäsongen.

Det ska sägas på en gång att jag inte är något proffs på varken stryktips eller engelsk fotboll. Om sanningen ska fram är jag nog inte ens på amatörnivå.

Däremot gillar jag att hitta bra möjligheter för att tjäna de riktigt stora pengarna. Nu har jag och min vän Daytradern hittat ett system som passar oss amatörer som hand i handske. Systemet heter R 9-0-243 vilket innebär att det är ett reducerat system som innehåller 9 matematiska helgarderingar och man behöver således ”bara” hitta 4 säkra matcher att pricka in. Systemet kostar 243 kr att lämna in.

Sätter man de 4 säkra är man garanterad minst 11 rätt. Dessutom har man 28,4% chans att det blir 12 rätt och 0,8% chans att man står där med en rad på 13 rätt! Ganska bra odds om du frågar mig.

Vi tjyvstartade förra helgen och sprack då på 2 av de 4 säkra, men fick ändå 10 rätt och drog in en hundralapp. Skulle alltså ha blivit en tolva om jag satt de 4 säkra. Så nu kör vi – här ska tjänas pengar. Avspark kl 16 i eftermiddag.

Vilka vinner då ligan? Arsenal, Liverpool, Chelsea, Manchester United eller varför inte storsatsande Manchester City?

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 3 » Etiketter: , ,

3 Responses to “Stryktipssystemet som ger stora pengar”

  1. Pontus skriver:

    Hej!!
    Varför testar ni inte ett system som heter r 4-0-9 med 3 matematiska helgarderingar det blir alltså 6 säkra och 7 helgarderingar0 243 kronor och garanterar mint en en tolva+9 elvor och 33 tior och chansen till 13 är ganska storaPings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>