Stryktips är roligt och 13 rätt är respekt! | Högre Inkomst Nu
Aug 18

Stryktips är roligt och 13 rätt är respekt!

Inlagt i: stryktipsStryktipsets historia går ända tillbaka till den 20 oktober 1934. På den tiden gick spelet ut på att tippa vilket lag som skulle förlora fotbollsmatcherna som var uppräknade på spelkupongen. Man strök helt enkelt över namnet på det lag som man trodde skulle förlora matchen. Därför blev också spelets namn Stryktipset.

Numera är det enkelt att spela på Stryktipset. Du kan spela antingen på nätet eller i en vanlig butik. Spelets idé går ut på att tippa minst tio rätt av tretton matcher. Det är lika enkelt att fylla i kupongerna, oavsett om du spelar på Internet eller hos ett spelombud. För varje match ska du fylla i 1, X eller 2. Ettan betyder att hemmalaget vinner, krysset betyder att matchen blir oavgjort och tvåan innebär att bortalaget vinner. Det underlättar förstås om du är sportintresserad och har någorlunda koll på vilka de spelande lagen är, så du kan räkna ut vilket lag som har störst chans att vinna.

Om du vill tippa på Stryktipset på Internet ska du veta att det är lika enkelt som att göra det direkt i en spelbutik. Kupongerna på nätet har samma karaktäristiska färger och samma utseende som kupongerna du fyller i på spelbutiken. Det kostar också lika mycket, oavsett om du spelar på nätet eller i butiken. Det är enkelt att sätta in pengar på ditt spelkonto via Internetbank eller kontokort.

Så varför inte lämna in en rad till helgen? Är du ensam med 13 rätt vinner du 20 miljoner!
Registrera dig på Svenska Spels hemsida och lämna in dtt Stryktips där.
Det är otroligt smidigt och dessutom helt gratis. Att registrera sig alltså – spelet får du tyvärr betala för.

Spela Bingo, Triss, Keno och mycket mer på SvenskaSpel.se!
Kommentarer: 1 » Etiketter: , ,

One Response to “Stryktips är roligt och 13 rätt är respekt!”Pings responses to this post

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>